2024-01-15

Närvarorapportering

Nya stramare regler för närvarorapportering från 2024.

Stramare regler kring närvarorapportering. Vi vill uppmärksamma alla cirkelledare att närvaro måste fyllas i så nära anslutning som möjligt till varje sammankomst. Det är önskvärt att detta görs direkt på sammankomsten, men om det inte är möjligt bör det göras så snart som möjligt efteråt. Om det dröjer för länge riskerar sammankomsten att inte bli godkänd.

Arbetsplanen ska fyllas i vid början av studiecirkeln. Vid första sammankomsten diskuterar ni vad ni vill uppnå under cirkelns gång och dokumenterar detta i er arbetsplan. Öppna gärna arbetsplanen och svara på frågorna tillsammans. Det gör att alla är delaktiga och får vara med att påverka cirkelns innehåll.

Reglerna är en del av vårt kvalitetsarbete och beslutat att strama upp är beslutade centralt. Vår kundtjänst ger gärna stöd med närvarolistan.

Gå till e-tjänst

 

E-Tjänsten är plattform på webben för enklare rapportering och registrering av folkbildningsverksamhet. E-Tjänsten utvecklas gemensamt av bransch- och intresseorganisationen Studieförbunden i Samverkan. 

Läs mer om e-tjänst