2024-06-16

Slussens teatersällskap - sommarrevy och dans

Ett härligt samarbete med Slussens teatersällskap. Nu pågår förberedelser för en sommarrevy som ska spelas upp på Slussens i Hamnmagasin.

Efter varje föreställning kommer det att bjudas på musik och dans med teaterorkestern Nilz-Irmaz ute på bryggan. Tidigare års succé med Dans på Slussens brygga följs upp men i nytt format. 

−Det är första gången vi sätter upp en revy, så vi tar en stor risk. Samtidigt upplever jag mycket glädje och stöttande i processen som är nya för många.  Det finns en hel del talanger som även fick möjligheter att utvecklas och verkligen kom till sin rätt i sina nya roller, säger Catherine Gillo Nilsson, ordförande för Slussens teatersällskap. I år är Ulla Alfsdotter, regissör och textförfattare. 


−I årets sommarrevy får ni träffa några nya men också gamla karaktärer från året innan. Fiskaren, båtbyggaren, simlärarinnan och fler kommer igen att ta plats på scenen, berättar Ulla. 

Ensemblen har haft flera studiecirklar igång från mars i år. De repeterar för fullt och ser fram emot att träffa sin första publik den 1 augusti. Ulla tillägger: 

−Revy…ska byggas av glädje. Bevingade ord som är sanna. Det är ett privilegium att få vara med i denna kreativa, spännande och mycket roliga process. Att blanda ihop olika ingredienser…lite lokalt, lite nationellt och även internationellt. Ta med lite mänskligt beteende, blandat med mycket humor. Toppat med skön musik. Det blir en riktigt god kaka! 


Slussens teatersällskaps Sommarrevy 2024 med ”danzkonzert” har premiär den 1 augusti, kl 16.00 och föreställningar även den 2-4 augusti samt 7-8 augusti. Se alla datum här

Biljettbokning görs på www.nortic.se  

Till dansen på bryggan är du välkommen även utan biljett.