2024-03-05

Ny verksamhetsutvecklare till Skellefteå!

Vi välkomnar Linda, ny verksamhetsutvecklare i Skellefteå med 3 snabba frågor!

Välkommen Linda! Vad fick dig att söka jobbet hos SV?

När jag såg annonsen så kände jag ”Wow! Här är jobbet som du väntat på, Linda! Sök annars ångrar du dig hela livet”. SV:s fyra profilområden landsbygder, integration, funktionsrätt och föreningsliv passar mig som handen i handsken. Jag är väldigt engagerad i människor främst inom funktionsrätt, jag sitter som ordförande för Attention Skellefteå. Bor på landet och har arbetat som verksamhetsansvarig för seniorer och funktionsnedsatta i en stor idrottsförening dom senaste fyra åren.


Vad är folkbildning för dig?

Folkbildning för mig är engagemang, delaktighet, gemenskap och stor personlig utveckling. Att vi alla ska ha rätt att lära oss det vi vill och påverka innehållet, och det utifrån våra egna förutsättningar.Vad ser du fram emot mest att jobba med?

Jag ser mest fram emot att få använda mina kunskaper och erfarenheter och skapa kurser och cirklar som riktar sig till personer med funktionsvariationer. Att få använda mitt kontaktnät och kunna förverkliga dom idéer som jag ser ett stort behov av. Ser även mycket fram emot att få arbeta med landsbygder och vara en del i ett lärande och gemenskap även för oss som inte bor i stan. Dessutom älskar jag utmaningen att engagera den yngre generationen i folkbildning, det här blir kul!