2024-02-05

Cirkelledare sökes

Vi söker nu fler cirkelledare som vill hålla i studiecirklar inom en rad olika ämnen.

Vill du dela med dig av din kunskap och passion till andra? Då är det kanske dig vi söker! Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland är i behov av engagerade cirkelledare för att leda studiecirklar inom en mängd olika ämnen.


Vi söker efter cirkelledare inom populära språk som spanska, tyska, italienska och franska, men även inom en rad andra spännande områden. Det kan vara digital teknik, bildredigering med program som Photoshop och Illustrator, AI (artificiell intelligens), trädgård och odling, matlagning, chokladkurs, glasfusion och mycket mer.


Som cirkelledare får du möjlighet att forma och leda studiecirklar enligt dina intressen och expertis. Det är ett givande uppdrag där du får dela med dig av din kunskap och inspirera andra till lärande och utveckling. Du får dessutom en cirkelledarutbildning när du blir cirkelledare hos oss.


Om du brinner för att lära ut och vill vara en del av vårt dynamiska team, kontakta oss för mer information om hur du kan ansöka till rollen som cirkelledare. Tillsammans kan vi skapa meningsfulla och berikande studiecirkelupplevelser för alla deltagare.Det går även bra att ringa vårt kundcenter på 021-128085 eller maila till specifik personal som arbetar i området där du bor.


Välkommen att bli en del av Studieförbundet Vuxenskolan Västmanland och bidra till en ökad kunskap och gemenskap!