Surfplatta Ipad+Android/ Smartphone Iphone+Android

Om kursen

Denna kurs vill ge dig som användare av iPhone hjälp att utnyttja mer av de möjligheter som finns inbyggda i din telefon. Idag är våra mobiltelefoner "smartphones" så mycket mer än bara en telefon. Förutom att ringa på den kan du fotografera, läsa din mail, läsa tidningar, göra bankärenden, söka busstider och mycket, mycket mer. Under denna kurs hjälper vi dig att komma igång med, samt lära dig grunderna för att använda din smarta mobiltelefon.

INNEHÅLL
I kursen lär du dig att hantera grundfunktionerna ordentligt, liksom de inbyggda apparna som finns i telefonen. Apparna som ger dig hjälp i vardagen eller ger dig möjligheter till underhållning var du än befinner dig. Vi går också igenom hur telefonen enkelt kan dela information med dina andra apparater – dator, plattor - eller med andra personer.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga särskilda förkunskaper - bara intresse för att utnyttja telefonen.

KURSMATERIAL
Under kursen arbetar du med din egen iPhone.

VIKTIG INFORMATION
Då vi kommer att gå igenom hur man använder e-mejl i din iPhone är det bra om du har ett e-mejlkonto innan kursen startar. För att kunna ladda ner appar är det viktigt att du har ditt Apple-ID tillgängligt.

LEDARE
Vår ledare är Petter Elmberg en mycket kunnig ledare inom sitt område och har lett cirklar inom datoranvändning i många år.

Kursen börjar så fort den är fulltecknad.

ATT TÄNKA PÅ:
Din anmälan är bindande då ett startdatum finns. För mer info, läs våra avboknings- och anmälningsvillkor.
Om inget startdatum finns vid anmälan, ses din anmälan som intresseanmälan. Vi kommer kontakta dig när startdatum finns, och fråga om du fortfarande är intresserad och vill behålla din plats.

Startdatum:

----

Tid:

----

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

24885

Plats:

SV Ronneby - Blå V. Torggatan 7 37230 Ronneby

700 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Blekinge