Biodling fortsättningskurs

Information

En utvecklingsmöjlighet för dig som biodlare
Kursen vänder sig till dig som har gått nybörjarkurs i biodling och vill fördjupa dina kunskaper för att utvecklas som biodlare. Det är bra om du har kommit i gång som biodlare och haft bi under minst ett år.

Kursinnehåll
Kursen innehåller fem träffar och kommer i huvudsak att bestå av diskussioner utifrån de erfarenheter deltagarna har. Detta gör att deltagarna själva kan påverka innehållet i kursen. Förslag på ämnen som kommer att tas upp: invintring, övervintring, vårutveckling, svärmförhindran, varroaproblematiken.

Studiematerial
Vi utgår från boken ”Mina första år som biodlare”, men har du andra biodlarböcker så som exempelvis ”Bin till nytta och nöje” eller ”Boken om biodling” så fungerar de också.

Anmäl behov av studiematerial
Ange i anmälan om du behöver "Mina första år som biodlare" så kan vi beställa den inför kursstart till en kompletterande kostnad.

Cirkelledare
Ann-Britt Carlson, Stenungsunds biodlareförening

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid fem anmälda deltagare. Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Cirkeln arrangeras i samarbete med
Stenungsunds biodlareförening

Startdatum:

2024-10-08

Tid:

18:00 - 20:30

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

97712

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan C W Borgs Väg 4 44431 Stenungsund

950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst