Jägarexamen Vetlanda

Information

Studiecirkeln omfattar samtliga delar som krävs för att erhålla en jägarexamen. Den består av en teoretisk del på ca 12 veckor, samt en praktisk del på skjutbana. Du lär dig det mesta om djur, jakt, artkännedom, jaktvapen och viltvård. Cirkeln genomförs i samarbete med Jägarnas Riksförbund.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA:
I kursavgiften ingår 12 ggr teori samt 5 gångers övningsskjutning med instruktör.
Kostnad för kurslitteratur, teoriprov, provskjutning, ammunition, lerduvor och ev. omprov tillkommer. Studiematerialet köper du själv innan kursen startar. Som studiematerial används antingen boken: "Din väg till jägarexamen", bok och ljudbok. eller "Jägarskolan - allt du behöver för att ta jägarexamen" Svenska Jägareförbundet.

Anmälan till kursen är bindande.

LEDARE:
Våra ledare i jägarexamen är utbildade för att hålla kurser på ett säkert och pedagogiskt sätt.

För mer information kontakta: tina.andreasson@sv.se, 0383-75 51 80

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-10-16

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

12

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

29129

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Stationsgatan 5D 57431 Vetlanda

4 500 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län