Jaktledarutbildning

Information

Jaktledarutbildning för dig som har Jägarexamen och vill bli jaktledare.
Blivande jaktledare får tips på hur man underlättar arbetet, delegerar ansvar och hur man kan göra för att öka säkerheten under jakt.

Kursinnehåll
Kursen innehåller bl a jaktledarens roll och
ansvar, konflikthantering , jaktetik och moral, jaktlagstiftningen m.m.
Jaktledarutbildning är en bra och viktig utbildning för dig som ingår i ett jaktlag eller ska vara jaktledare i ditt jaktlag.
Denna utbildning är avsedd både för jaktledare och övriga medlemmar i jaktlaget. Utbildningen syftar till att klara ut skyldigheter och rättigheter jaktledaren har och hjälper till att ge stöd i rollen som ledare och coach. Allt kanske inte är självklart när man leder en jakt då nya och oväntade händelser ofta sker. Hur hanterar man egentligen alla de svåra frågor som kan uppstå under en jakt?

Förkunskaper
Jägarexamen

Kursledare
Elias Edström


Bra att veta
Startar vid minst 5 st anmälda.
Vi skickar ut en kallelse ca 1 vecka innan start. Om du inte betalat med klarna skickar vi dig en faktura med kallelsen före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Våra anmälningsvillkor kan du läsa här: https://www.sv.se/om-sv/svs-anmalningsvillkor/

Kursen har ett begränsat antal platser, vid för få anmälda kan kursen ställas in eller byta datum. Din anmälan är bindande, vid avanmälan senare än 2 veckor innan kursstart tas en administrativ avgift ut. Läs mer på vår hemsida om anmälningsvillkoren.

Startdatum:

2024-08-01

Tid:

18:30 - 21:00

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

36401

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Stora salen Brunnshusgatan 6A 87131 Härnösand

1 450 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västernorrland