Prova på Ashtangayoga

Information

Välkommen till ett kostnadsfritt prova på-tillfälle!
Ashtanga är en dynamisk yoga som stärker såväl kropp som sinne. Fokus ligger på andningen, och att öva sig i att synkronisera rörelserna med andetaget.
Yogan gör din kropp starkare och mer flexibel, samt ger dig ett inre lugn. Du får bättre sömn och reducerar stress. Kom och testa vad yoga kan göra för din hälsa och ditt välmående. Yogan anpassas efter dina förutsättningar och behov.

OBS!
Tycker du att detta var något för dig, välkommen med anmälan till vår kursstart 16/9 (arr 29292, släpps på webben 1 juli).

FÖRKUNSKAPER
Kursen passar för alla. För dig som aldrig har yogat tidigare, och för dig som provat på yoga innan och vill fortsätta och fördjupa dig.

BRA ATT VETA
Ta med om du har egen yogamatta, annars finns det att låna.
Ta på dig bekväma kläder. Det finns omklädningsrum för eventuellt ombyte.

LEDARE
Så här berättar vår ledare Sara Johansson:
"Jag började yoga för några år sedan, nu har yogan kommit att bli ett naturligt inslag i min vardag. Att börja praktisera yoga har förändrat mitt sätt att förhålla mig till mig själv, och till min omgivning. Yogan ger mig verktyg för att bli mer balanserad och närvarande i mitt liv. Det är med stor glädje som jag undervisar yoga på Vuxenskolan, jag tycker att det är fantastiskt att träffa alla människor på yogamattan, och dela en stund ihop."

FRÅGOR?
Kontakta Mia Undfors, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 24, mia.undfors@sv.se


SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-09-09

Tid:

18:30 - 20:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

41981

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Bäckgatan 4 57141 Nässjö

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län