Akrylmålning

Information

Akrylmålning! På kursen lär du dig materialkunskap,färglära, komposition, perspektiv, teknik, och alternativa underlag att måla på. Gemensamma genomgångar och olika lekfulla övningar varvas ditt eget skapande. Du hittar fram till ditt personliga uttryckssätt och får individuell handledning. Oavsett om du är nybörjare eller målat tidigare lär du dig se - och våga.

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som målat tidigare.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med träffar fredagar, kl 13.30-16.30.

Kursmaterial
Du tar själv med dig utrustning och material. Materiallista skickas via mail innan kursstart.

Ledaren
Erika Bengtsdotter är en inspirerande ledare med stor erfarenhet av att undervisa och handleda i måleri. Som etablerad konstnär, medlem i UKK och KRO och med egen ateljé, är hon mitt uppe i ett mångsidigt och framgångsrikt konstnärskap med utställningar, offentliga utsmyckningar och gränsöverskridande samarbeten. Dessutom är hon författare till ”Målarboken” och skriver för närvarande på en bok om färger.

"Jag vill inspirera människor till att våga mer i måleriet, att förmedla glädjen i att måla och hitta fram till sitt egna uttryck., ja helt enkelt tända skapargnistan"

Ta del av Erikas konstnärskap och besök en dag i ateljén HÄR

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Startdatum:

2024-11-01

Tid:

13:30 - 16:30

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Fre

Arrangemangsnr:

51352

Plats:

SV Uppsala Kungsängsgatan 12 75322 Uppsala

2 095 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län