Naturdagbok och akvarellmåleri utomhus

Om kursen

Nu finns nature journaling i Sverige!
En naturdagbok är en skissbok som du kan fylla med minnen från dina naturupplevelser. Där finns rum för teckningar, texter, färgobservationer och mycket mer. På den här kursen får du testa hur det är att teckna och måla utomhus. Du får tips och idéer på roliga övningar, material och mindset för att komma igång med din egen naturdagbok.

Kolla gärna på sociala medier under #naturejournaling för att se vad det handlar om. Även du som inte har målat så mycket innan är välkommen. Ålder från 16 år och uppåt. Barn från 11 till 15 år är välkomna i vuxnas sällskap.

Kursen har genomförts vid tre tillfällen tidigare, hösten 2022 (med tema Höstens färger), våren 2023 (med tema Kom nära våren) och hösten 2023 (med tema Blankt, skrovligt och luddigt). Både nya och tidigare deltagare är välkomna. Vi kommer att repetera en del från tidigare tillfällen, men varje kurstillfälle har sitt eget tema med nya övningar. Temat för vårens träff blir: Berätta med bilder.

Vi kommer att hålla till på vackra Munkarps fälad utanför Höör, bland slingrande stigar och krokiga enar.
Medtag fika, kläder efter väder, sittunderlag, skissblock, pennor och även gärna akvarellfärger. Enklare prova-på-material kommer finnas på plats.
Kursledare Kleo Bartilsson är konstnär, naturillustratör och naturdagbokskapare.

http://kleobartilsson.se/kurser/
Instagram @kleobartilssonillustration

Vi samlas på parkeringsplatsen till Munkarps Fälads naturreservat. https://maps.app.goo.gl/h7t4DgEn97wgtZVa7?g_st=ic

Startdatum:

2024-04-27

Tid:

10:00 - 15:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

602807

Plats:

Munkarps fälad naturreservat parkering Munkarps fälad 24391 Höör

650 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland