Cykla till ett annat Tjörn

Om kursen

Lär känna framtidens hållbara Tjörn!
Vi träffas i Skärhamn kl 10. Via cykelleder, stigar, ängar och klippor tar vi oss denna dag runt norra Tjörn på en spännande och annorlunda tur. För det mesta cyklar vi bilfritt, men ibland får vi cykla en bit på landsväg. Senast kl 17 är vi tillbaka i Skärhamn. Vi cyklar drygt 3 mil denna dag.

I Säby får vi veta mer om solceller och framtida solcellsparker på ön. Här besöker vi även Hoga saluhall med lokala produkter. I Knöde träffar vi trädgårdsmästarparet från säsongens Husdrömmar och får höra mer om huset med hållbara materialval och omsorgsfullt utvalda och återvunna byggdetaljer. I Röra besöker vi gården Husett och får info om dammbygge, vattenbruk, grisar, getter mm. Avslutar gör vi på Egnhamsfabriken, ett centrum för tiny house byggande och mycket mer - höns, får, odlingar och spännande hantverksprojekt.

Kostnad, anmälan och information
Deltagaravgift 500 kr inklusive lunch och fika betalas på plats inför start. Anmälan, uppgift om startpunkt i Skärhamn samt övrig info genom kontakt med Karin Haby: karin.haby@hotmail.com 0738-36 48 00.

Bra att veta
För den som önskar finns cyklar att hyra i Skärhamn.

Arrangeras i samarbete med Bohusläns guider

Startdatum:

2024-07-07

Tid:

10:00 - 17:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

97283

Plats:

Egnahemsfabriken Rödgårdarnas väg 9 47172 Hjälteby

Kostnadsfri

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst