Släktforskning fortsättningskurs

Information

Arbeta vidare med din släktforskning och kom ännu närmare dina rötter. Släktforskning är riktigt spännande och i denna kurs får du fördjupad kunskap i hur du ska komma vidare med din släktforskningsresa.

Upplägg
Under fortsättningskursen kommer vi att utgå från era behov för att komma vidare med släktforskningen. Ni får vid första träffen berätta om era förväntningar och vad ni behöver för att komma vidare för att sedan guidas och få tips och tricks av cirkelledare Allan Niklasson som har gedigen kunskap om detta. Ni jobbar vidare med er påbörjade släktforskning och får hjälp på vägen.
Med fördel använder du en egen dator, helst PC, för att studiematerialet ska fungera optimalt under kursen.
Träffarna är fysiska varannan vecka.

Förkunskaper
Du behöver grundläggande kunskap om släktforskning och ha arbetat i programmet ArkivDigital som vi använder oss utav i kursen. En fördel är om du har gått vår grundkurs i släktforskning, men det är inget krav. Det är bra om du har grundläggande datavana.

Material
I materialavgiften ingår ett abonnemang på ArkivDigital som aktiveras inför första träffen. Har du redan ArkivDigital meddela oss detta i samband med din anmälan.

Kursledare
Allan Niklasson. Allan har släktforskat sen i början på 2000-talet. Han har själv sina rötter i Madesjö/Nybro och god lokal kännedom.

Bra att veta
Kursen är upplagd så att ni ses varannan tisdag.

Din anmälan är bindande. Du får en faktura och kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras.
Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället.
Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs; anmäl gärna reservplats.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.


Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

50942

Plats:

SV Nybro Gamla Stationsgatan 7C 38230 Nybro

1 495 SEK

  • Kurspris

    1100 SEK

  • Materialkostnad

    395 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län