Släktforskning grundkurs

Information

Lär dig släktforska och kom närmare dina rötter. Släktforskning är riktigt spännande och i denna kurs lär du dig grunden för att praktiskt komma igång.

Upplägg
Ni jobbar med släktforskning och får hjälp på vägen, vilka fallgropar du ska undvika och hitta lösningar på problem som kan uppstå. Med fördel använder du en egen dator, helst PC, för att använda studiematerialet optimalt under kursen.
Träffarna är fysiska varannan vecka.

Förkunskaper
Det är bra om du har grundläggande datavana.

Material
I materialavgiften ingår ett abonnemang på ArkivDigital som aktiveras inför första träffen. Har du redan ArkivDigital meddela oss detta i samband med din anmälan.

Kursledare
Allan Niklasson. Allan har släktforskat sen i början på 2000-talet. Han har själv sina rötter i Madesjö/Nybro och god lokal kännedom.

Bra att veta
Kursen är upplagd så att ni ses varannan måndag för att ni ska ha möjlighet att arbeta med det som ni lärt er mellan träffarna.

Din anmälan är bindande. Du får en faktura och kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras.
Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället.
Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs; anmäl gärna reservplats.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.


Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum:

2024-09-02

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

51086

Plats:

SV Nybro Gamla Stationsgatan 7C 38230 Nybro

1 395 SEK

  • Kurspris

    1000 SEK

  • Materialkostnad

    395 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län