Släktforskning Östhammar kväll

Information

Har du alltid velat veta mer om dina släktingar? Vilka var de, vem utvandrade eller invandrade? Många tror att man måste ha en spännande släkthistoria för att släktforska, men så är det inte och dessutom vet man oftast inte det innan man har börjat. Släktforskning är att söka sina rötter och i Sverige finns det goda förutsättningar för att ta reda på din egen, personliga historia så långt tillbaka som till 1600-talet! Hos oss får du lära dig hur man går tillväga.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 8 veckor, med träffar på måndagar kl.17:30-19:45

Studiematerial
Undervisningen är datorbaserad och vi använder oss av Arkiv Digital. Under kursen ingår tillgång till detta program och när kursen är slut kan du själv välja om du vill abonnera på tjänsten. Datorer finns på plats.

Ledare:
Vår kursledare, Lena Söderström, har drygt 20 års erfarenhet av släktforskning och har hållit i många grundkurser genom åren.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Startdatum:

2024-09-30

Tid:

17:30 - 19:45

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

51388

Plats:

SV Östhammar Rådhusgatan 6 74231 Östhammar

1 795 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län