Föreläsning: Lätt och rolig matlagning med naturen i fokus.

Om kursen

Välkommen på en inspirations föreläsning!
Det ska vara roligt och lätt att laga bra mat, där naturen och människan står i fokus.


Innehåll
I det gröna köket - Mat från hav, jord och skog.
Det här är en föreläsning för dig som vill lära dig mer om hur du ska ta tillvara på de resurser du har runt omkring dig och med det laga riktigt god mat.
Kanske odlar du själv och vill veta mer om hur du ska använda dig av de grönsaker du skördar?
Kom med öppet sinne så hoppas vi att du går därifrån med en längtan efter att laga god och bra mat!

Upplägg
2 timmars föreläsning med tid för frågestund och fika.
Du kommer få inspiration till hur du kan planera din och familjens måltider med mer grönt i fokus samt vad som är bra att ha i skafferiet för att underlätta matlagningen. Det kan vara svårt idag att göra hållbara medvetna val, för både vår hälsa, planet och kommande generation. Detta vill vår föreläsare Frida Hejdedal vara med och vända. Frida delar med sig av tips, råd och sina favorit recept.

Ledaren
Frida Hejdedal bor på en gård i Snårestad tillsammans med familj, katt och fem hönor. Hennes intresse för mat odlade hon tidigt i livet och fick en stor kärlek till det gröna köket under sina studier på Grythyttans Restauranghögskola. Frida har arbetat som kock samt varit yrkeslärare och projektledare inom mat och hållbarhetsfrågor sedan 2004.

Anmälningsinformation
För att spara på vår miljö skickar vi kallelser/fakturor via e-post. Håll koll på din skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
frida.schultz@sv.se
0709-512813

Startdatum:

2024-05-15

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

412950

Plats:

SV Trelleborg Kontinentgatan Kontinentgatan 2 23142 Trelleborg

150 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Skåneland