Matlagningskurs, Thai mat

Om kursen

Thailändsk mat karaktäriseras av den fina blandningen av sött, salt och syrligt samt balansen mellan det starka och det milda. Spännande smaker att utforska tillsammans med exempelvis kyckling, fisk eller skaldjur. Vid detta tillfälle lagar vi en klassiker som funkar perfekt för hela familjen "Thailändsk mat Wokad Kyckling med cashewnötter (Gai Pad med Mamuang)".

BRA ATT VETA
Kursen är inte vegan anpassad.
Kostnad för ingredienser tillkommer och betalas på plats till ledaren med ca 220 kr. Medtag matlåda att lägga maten som blir över. SV har rätten att ställa in eller flytta på startdatum om deltagarantalet till kursen inte blir tillräckligt.

LEDARE
Malinee Hunkathok kommer från Thailand där hon haft restaurang hon vill nu dela med sig på kurstillfället av sin matglädje och matkunskap från sitt hemland.
Driver i dag butiken Spice of Asian i Sävsjö tillsammans med Fredrik Sjöberg.

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 39, veronica.josefsson@sv.se

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-05-26

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

41914

Plats:

Kulturhuset Sävsjö Mejensjögatan 2 57635 Sävsjö

250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län