Fotografering, fortsättningskurs/praktik - INSTÄLLD

Om kursen

INSTÄLLD KURS PGA FÅ ANMÄLDA

Fortsätt utveckla ditt fotograferande och få mer praktiska övningar med denna fortsättningskurs i foto!

Du som deltagare kommer att få använda dina kunskaper om kameran och nu använda dessa för bildskapande i olika situationer. Där vi kommer att arbeta mer med att fånga en bild utifrån instruktioner och analysera dessa tillsammans.

Förkunskaper
Du som gått vår grundkurs i foto eller förvärvat grundläggande kunskaper om fototeknik och kamerans inställningar på annat sätt och vill kunna praktisera ditt fotograferande mer.

Upplägg
På denna kurs får du många praktiska övningar utifrån olika situationer. Vi fotograferar bla natur, idrott/rörelse och porträtt. Vi tittar och analyserar varandras bilder samt repeterar vissa grundtekniker för att de ska sitta bättre.

Vissa träffar är förlagda på andra platser än Umeå centrum (Vuxenskolans lokaler), tex när vi ska fotografera natur. Vi väljer dock platser som alla kan ta sig till.

Kursen är 5 söndagar i rad.

Kursmaterial
Ta med din egna digitala systemkamera och handbok samt laptop och tillhörande teknik (kabel/kortläsare) för överföring till dator.

Kursledare
Erik Eriksson, fotograf, är vår mycket omtyckta och pedagogiska lärare i fotografering. Erik älskar att hjälpa människor att utveckla sitt intresse och sina kunskaper i fotografering.

Frågor
Rörande anmälan/faktura: 090-125585, umea@sv.se
Rörande kursinnehåll/upplägg: Malin Gruffman ; malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26

Bra att veta
Efter anmälan får du bekräftelse via e-post. Om denna uteblir, kontakta oss så att vi kan se så att din anmälan kommit in. Vi skickar sen kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Anmälan är bindande men du har 14 dagar ångerrätt från anmälningsdatumet (Se fullständiga anmälningsvillkor i anmälningsformuläret).




Startdatum:

2024-05-05

Tid:

14:00 - 16:15

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

74355

Plats:

2480 - Studieförbundet Vuxenskolan Kungsgatan 42 90325 Umeå

1 050 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västerbotten