Kreativt skrivande

Information

Har du länge velat komma igång och skriva, eller är du redan igång och vill få ut mer av ditt skrivande?

Många tror att kunna skriva skönlitterärt är en talang man måste ha från början, men det är inte sant. Finns intresset så kan alla lära sig att skriva prosa. Att skriva är kommunikation, med sig själv och andra.
Man får gå in i sin fantasi och leva där ett tag. Så vill du skriva så kan du. Att skriva är också ett hantverk och i den här kursen får du lära dig det hantverket. Hur skrivprocessen ser ut, från idé till färdig produkt.
Hur man utvecklar karaktärer, miljöer, bygger historier och skapar spänning. Detta oavsett om det är dikter, prosastycken, noveller, eller kanske en roman du vill skriva. Cirkelledaren Malin Storm guidar dig igenom detta och deltagarna stöttar och ger varandra feed back i en trygg miljö.

Kursen ligger varannan vecka för att ni som vill skriva hemma mellan gångerna ska ha god tid till detta.

Cirkelledare
Malin Storm driver Storm skrivbyrå i Strömstad. Hon är utbildad inom kreativt skrivande på universitet och är skrivvägledare i Write Your Self-metoden. Malin är legitimerad lärare med lång erfarenhet av att jobba med både unga och vuxna. Hon har varit cirkelledare på SV tidigare och även hållit i skrivarkurser i annan regi. Malin har givit ut två böcker, en ungdomsdeckare och en reportage- och kokbok, med titlarna Kosternattens hemlighet och Kosterlamm En matlogg. För mer information och kontaktuppgifter se www.stormskrivbyrå.com.

Bra att veta
Lokalen ligger på tredje våningen utan hiss

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 7 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Cirkeln arrangeras i samarbete med
www.stormskrivbyrå.com.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Startdatum:

2024-09-09

Tid:

18:00 - 19:30

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

98300

Plats:

Gamla kvarnen Södra Hamngatan 25 45230 Strömstad

1 950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst