Kreativt skrivande; skriv din bok

Information

Vill du skriva en roman, diktsamling, novellsamling, essäsamling, biografi eller självbiografi? Eller kanske populärvetenskapliga texter om lokalhistoria, släktforskning eller något annat? Behöver du något för att komma igång eller slutföra din bok? Då passar denna cirkel för dig. Både cirkelledare och cirkeldeltagare stöttar varandra i skrivandet.

Vi träffas och stöttar, hjälper, peppar och ger varandra feedback på våra texter. Det är många som gillar att skriva och som har börjat på ett eller flera skrivprojekt. Det svåra är att hålla ut och verkligen slutföra det. Då kan ett sammanhang som entusiasmerar och får en att fortsätta vara viktigt. Det är cirkelledaren Malin ett exempel på. Ju mer man fokuserar på sitt projekt och får dela erfarenheten med andra, desto mer får man skrivet. Vill du få in rutinerna av skrivande i ditt liv?

Cirkelledare
Malin Storm driver Storm skrivbyrå i Strömstad. Hon är utbildad inom kreativt skrivande på universitet och är skrivvägledare i Write Your Self-metoden. Malin är legitimerad lärare med lång erfarenhet av att jobba med både unga och vuxna. Hon har varit cirkelledare på SV tidigare och även hållit i skrivarkurser i annan regi. Malin har givit ut två böcker, en ungdomsdeckare och en reportage- och kokbok, med titlarna Kosternattens hemlighet och Kosterlamm En matlogg. För mer information och kontaktuppgifter se www.stormskrivbyrå.com.

Bra att veta
Lokalen ligger på 3 våningen utan hiss.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 7 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Cirkeln arrangeras i samarbete med
Storm skrivbyrå och spökskrivare. www.stormskrivbyrå.com.

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Startdatum:

2024-09-16

Tid:

18:00 - 19:30

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

94364

Plats:

Gamla kvarnen Södra Hamngatan 25 45230 Strömstad

1 950 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst