Samtalsträffar om ångest

Information

Önskar du träffa andra för att dela erfarenheter och tankar kring hur det är att leva med ångest? Ångestföreningen i Örebro och SV Örebro län arrangerar samtal i grupp. Varmt välkommen till höstens tillfällen!

Upplägg
Här ges du möjlighet att träffa andra som lever med ångest. Att dela erfarenheter och frågor med andra som kan bekräfta och känna igen sig, kan för många vara en hjälp och ett stöd. Vid dessa samtal finns utrymme att prata, få information och lära sig mer.

Aktuella datum är 14 augusti, 28 augusti, 11 september, 25 september och 16 oktober. Onsdagen den 11 september engagerar vi oss i #pärlaförlivet2024 med att hålla en pärlstation i samband med vår samtalsträff. Vi samtalar, fikar och pärlar.

Föreningen ÅSS
ÅSS är en ideell och idéburen förening som vänder sig till personer med panikångest, generaliserad ångest (GAD), social ångest och fobier. Även du som har ångest i samband med depression, utmattningstillstånd, stress- och krisreaktioner samt högkänslighet (HSP) är välkommen, liksom anhöriga och närstående.

Ledare
Träffarna leds av Carina Wilson och Lena Huss som är aktiva i Ångestföreningen i Örebro.

Anmälan
Vill du delta, kom ihåg att anmäla dig!

Frågor?
Har du frågor om tillfället kontakta Carina Wilson via epost: ina67@hotmail.com
Frågor om ÅSS, kontakta Lena Huss via e-post lenahuss@gmail.com eller telefon: 0708-86 86 48

Startdatum:

2024-08-14

Tid:

17:30 - 19:45

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

55562

Plats:

SV Örebro Fabriksgatan 8 70210 Örebro

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Örebro län