Engelska - lär dig språket och att kommunicera

Information

Välkommen till vår Engelska Kurs i Språk och Kommunikation!

Har du någonsin drömt om att föra en smidig konversation på engelska eller imponera med din förmåga att presentera dig själv på ett flytande sätt? Då är vår Engelska Kurs i Språk och Kommunikation den perfekta startpunkten för dig!

Kursen "Engelska - språk och konversation" är skräddarsydd för dig som vill ta ditt engelska till nästa nivå genom att inte bara fokusera på grammatik och ordlista, utan också på praktisk kommunikation. Vi förstår att för att verkligen behärska ett språk måste du kunna använda det i verkliga situationer, så vi har utformat kursen för att ge dig de verktyg och färdigheter du behöver för att göra just det.

Genom en kombination av övningar, rollspel och gruppdiskussioner kommer du att lära dig användbara fraser och konversationstekniker som du kan använda omedelbart i vardagliga situationer. Oavsett om det är att beställa mat på en restaurang, göra affärssamtal eller bara chatta med vänner, kommer du att känna dig säker och bekväm med att använda engelska.

Vår kursinstruktör är erfaren och engagerad i din framgång.Han kommer att guida dig genom varje steg på vägen och ge dig feedback och stöd för att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter. Vi tror på en interaktiv och rolig lärandemiljö där du kan känna dig fri att utforska och göra misstag utan rädsla för att dömas.

Oavsett om du är en nybörjare som vill lära dig grunderna i engelska eller en avancerad student som vill finslipa dina konversationella färdigheter, kommer vår kurs att ge dig verktygen och självförtroendet att lyckas kommunicera på engelska på ett naturligt och effektivt sätt. Kom och låt oss tillsammans utforska världen av engelska språket och ta dina kommunikationsfärdigheter till nya höjder!

Kursupplägg
Vår ledare kommer planera kursens innehåll utifrån kursdeltagarnas önskemål.

Kursledare
Bernard Nicholson.
Bernard är född och uppvuxen i nordvästra England. Han har en examen från
University av Wolverhampton i datavetenskap och en lärarexamen från University av Greenwich.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Startdatum:

2024-09-03

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

6

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

49012

Plats:

SV Mönsterås Häradshövdingegatan 8 38330 Mönsterås

1 250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län