Franska Nybörjare digitalt

Information

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

För dig som vill lära dig franska från grunden. I kursen får du öva på franska inför olika vardagssituationer, presentera dig själv, prata om dina intressen, bestämma ett möte med någon, mm. Vi kommer jobba med konversation, grammatik och ordförråd. Fokus ligger på praktiska övningar men grammatik behövs för att du ska kunna utveckla din franska. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Inga. Denna kurs är för dig som är helt nybörjare.

Kurslitteratur
Franska 1 textbok, ISBN: 9789144026411 eller ISBN: 9789144169385 (samma innehåll)
Valbart att köpa tillhörande facit ISBN: 9789144056265

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos de flesta nätbokhandlare.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Julien Combes. Julien är en engagerad fransklärare som kommer från Lyon. Med över 13 års erfarenhet av undervisning har han utvecklat bred kompetens inom att planera och genomföra effektiva lektioner, samt att skapa en stimulerande och inkluderande klassrumsupplevelse. Han föredrar en kommunikativ och interkulturell metodik.

Kurslokalen
Distans - kursen är online i webbverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.
Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning, kontakta oss för mer information!

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10200

Plats:

Distans

1 390 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg