Svenska Språkcafé: Diskussionsforum

Information

Här får du möjlighet att träna svenska på ett utmanande, utvecklande och roligt sätt!

Innehåll
Till varje tillfälle får en av deltagarna i uppgift att välja ett avsnitt från en pod eller ett TV-program eller en tidningsartikel eller någon annan text. Alla deltagare läser/tittar på/lyssnar på detta, och sedan diskuterar vi det tillsammans. Vi kommer även att jobba med incheckningsfrågor och lära känna varandra-övningar för att utveckla språket, men även för att utveckla oss som personer. Det här blir precis så trevligt och intressant som vi gör det!

Målgrupp
Det passar för SFI elever (kurs C, D) och alla som behöver utveckla språket, lära känna lite nya personer samt önskar tid för att öva på att prata svenska.

Material
Ibland kommer vi att använda oss av aktuella nyhetsartiklar i från tidningen 8 sidor: 8 sidor

Kursledare
Lotta Häggström är född och uppvuxen i Sverige. Hon har bott utomlands under 10 år, och bor sedan 2004 i Älmhult med man och dotter. Lotta är en populär cirkelledare som med varm hand utmanar deltagarna att våga utvecklas i det svenska språket.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Det är gratis att vara med, men du måste anmäla dig före start. Platserna är begränsade, så därför vill vi gärna att du verkligen kommer om du har anmält dig. Tack för din förståelse.
Vi planerar att ses torsdagar kl. 15.15-16.45.
Startdatum:

2024-09-12

Tid:

15:15 - 16:45

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

44025

Plats:

SV Älmhult Eriksgatan 1 34330 Älmhult

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg