Bind en höstkrans

Information

Vi binder vackra höstkransar av material från naturen och trädgården. Ta med det du tycker är fint, färska blommor, blad och grenar såväl som vissna växter med fröställningar. Växter som passar till stomme är ormbunkar, björnbärsrankor och krypoxbär eller andra grenar som är lätta att böja. Bindtråd och verktyg finns.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper.

Ledare:
Maria Tomsby är utbildad permakulturdesigner och en kunnig och inspirerande ledare med stor erfarenhet av permakulturodling. Då hon även har bred kompetens och utbildning inom konst, kulturgeografi och pedagogik blir hon den bästa guiden för dig när du skapar din egen klimatsmarta trädgård.

"Jag brinner för hållbarhetsfrågor och håller på att ställa om mitt eget liv till mer självhushållning och enkelhet. En stor del av detta handlar om att odla och jag har verkligen odlat överallt - på kolonilott, balkong, i radhusträdgård, naturträdgård och villaträdgård! Jag ser fram emot att få dela med mig av det jag kan och tillsammans med deltagarna fördjupa mig i permaodlingsdesign."

Följ Maria och hennes idéer och drömmar på hennes Instagram "Historier från en skog" HÄR

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Startdatum:

2024-10-02

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Arrangemangsnr:

51451

Plats:

SV Östhammar Rådhusgatan 6 74231 Östhammar

295 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Uppsala län