Välkommen till nya sv.se

Framtidens folkbildning börjar här

Vi är mycket glada över att äntligen kunna välkomna besökare till vår nya webbsida för Studieförbundet Vuxenskolan. Det är med stolthet vi nu kan erbjuda en helt ny användarupplevelse som förbättrar sättet en interagerar med vår organisation och verksamhet. 

 

"Att lansera nya sv.se är en milstolpe för oss på Studieförbundet Vuxenskolan. Vi har arbetat hårt för att skapa en plattform som inte bara är användarvänlig och inspirerande, men som även erbjuder förbättrade funktioner för att göra det enklare för våra besökare att hitta de kurser och evenemang som passar just dem – för att ännu bättre kunna leva upp till vår vision om att vara en bidragande kraft till ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet.” - Lisa Greve, Kommunikationschef Studieförbundet Vuxenskolan 

 

Arbetet med att ta fram nya sv.se har pågått i tre år och resultatet är en webbsida som matchar vår verksamhet och rustar oss digitalt inför framtiden. Med det sagt så vill vi passa på att rikta ett särskilt stort tack till vår samarbetspartner Exsitec för ett strålande arbete med att förverkliga vår vision.  

 

"Det har varit ett väldigt roligt projekt att arbeta i för hela vårt team och vi har fått jobba tätt tillsammans med projektteamet från Studieförbundet Vuxenskolan. De får nu en ny toppmodern webbplattform, med täta integrationer mot kringsystem för bland annat mediahantering och kursutbud samt ett anpassat administrationsgränssnitt byggt för att många personer ska kunna redigera sitt eget innehåll på ett intuitivt sätt." - Felix Fröberg, Team Lead och Jonas Kastebo, Tech Lead  

 

Vår nya webbsida erbjuder en rad optimeringar när det gäller både funktion och design, vilka avsevärt förbättrar användarupplevelsen. Genom att förbättra ämneskategoriseringen och lägga till distanskategorier blir det enklare att hitta till rätt kurser och evenemang. Den nya plattformen Litium erbjuder dessutom mer avancerade e-handelsfunktioner för ökad interaktivitet och effektivitet för våra besökare. Den geografiska filtreringen gör det även ännu enklare för användare att söka efter relevanta kurser baserat på just deras plats. 

 

Hemsidans design och innehåll har också genomgått en uppdatering för att vara mer användarvänlig, tydlig och tilltalande och genom att vi omstrukturerat menyn och rensat upp innehållet kan vi ännu bättre presentera vår verksamhet, våra samarbetspartners och våra profilområden. Dessutom har vi optimerat laddningstider och förbättrat säkerheten genom att flytta webben från server till molnfunktion, vilket även skapat en mer flexibel och kostnadseffektiv infrastruktur för framtida tillväxt och skalbarhet. 

 

"Ett projekt i den här storleken kommer ju alltid med sina utmaningar. I det här fallet har vi tillsammans i projektgruppen behövt navigera bland  

en stor mängd krav från organisationen samtidigt som vi jobbat för att hålla nere den tekniska komplexiteten och säkerställa att lösningen kommer att hålla många år framöver. Vi vill tacka för ett bra samarbete under projektfasen och ser fram emot att få fortsätta vidareutveckla den nya hemsidan tillsammans!" - Felix Fröberg, Team Lead och Jonas Kastebo, Tech Lead Exsitec 

  

Vi är stolta över att idag kunna presentera resultatet av ett outtröttligt engagemang och samarbete genom organisationen och tillsammans med Excitec, med syfte att inspirera till än mer lättillgänglig folkbildning och information om oss på Studieförbundet Vuxenskolan och våra samarbetspartners.  

 

Tillsammans mot framtiden – genom nya sv.se står Studieförbundet Vuxenskola ännu bättre rustad för att kunna erbjuda folkbildning i toppklass och en användarvänlighet som är inkluderande och välkomnande för alla. 

 

Varmt välkomna till nya sv.se! 

Varmt välkomna till nya sv.se!