Ekonomi, Data & IT, Media & kommunikation, Övrigt

Dina kunder finns på nätet – Var finns du?

Varmt välkommen till en kurs där vi under två tillfällen går igenom hur man kommer igång med e-handel. Vi går igenom plattformsval, betalningslösningar, logistik och trender samt hur man optimerar sin e-handel för att göra besökarna till kunder. Det blir mycket inspiration från andra stora och små e-handelsaktörer och vi går även kort igenom hur man kan jobba med digital marknadsföring och Google för att få trafik. Denna kurs är främst för dig som inte har e-handel idag.

Kursledare är Carina Lindström som innan hon startade företag har 15 år erfarenhet inom reklambyrå. Nu senast som försäljning- och marknadsansvarig för Wakakuu.com, med huvudansvar för Wakakuus sociala kanaler, bloggsamarbeten samt övrig digital marknadsföring. Idag jobbar hon bl.a med att hjälpa e-handelsföretag att öka antalet besökare och få dessa att bli konverterande kunder.

Plats: Solkatten, Göteborgsvägen 23, 2:a vån ingång Kaffedoppet/start onsdag 29 januari, därefter 5 februari. OBS! Det är onsdag 29/1 och ingen annan veckodag, det har råkat följa med i systemet en felaktig dag.

Välkommen med din anmälan på 0302-158 58, www.sv.se/lerum eller lerum@sv.se