Tillbaka

Lediga tjänster

Studieförbundet Vuxenskolan Blekinge söker      

Assistent

 

Vi söker en medarbetare med ekonomiskt sinne, serviceinriktad och flexibel. Du kommer främst att arbeta med vårt administrativa system samt telefonväxel. Tjänsten innefattar att utifrån lokala behov och intressen starta studiecirklar och arrangera kulturprogram inom allmänmarknaden.

Arbetet kräver att du ska vara utåtriktad och kunna arbeta självständigt men också vara lyhörd gentemot externa samverkanspartners. 

Du bör ha en eftergymnasial utbildning och gärna arbetat med bokföring och löner. Tjänsten innefattar arbete vissa kvällar och helger.

Vi söker dig som
 • är drivande och idérik
 • kreativ och engagerad
 • har lätt för att strukturera, prioritera samt organisera
 • är utåtriktad och lyhörd
 • har lätt för att kommunicera och samarbeta
 • har god förmåga att planera och genomföra verksamhet
 • är van vid självständigt arbete

Förståelse och/eller erfarenhet av folkbildning och ideella organisationer är meriterande. Du bör vara stresstålig och du har dataerfarenhet. Vi förutsätter att du har körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 50 %, vi tillämpar provanställning. Arbetsplatsen är förlagd i Ronneby. Tillträde enligt överenskommelse.  

Vill du veta mer?
Du är välkommen att kontakta avdelningschef Elaine Lindeborg,
elaine.lindeborg@sv.se och Unionens representant Benny Jonasson, benny.jonasson@sv.se

Din ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 15 september till adressen: elaine.lindeborg@sv.se.
               

Studieförbundet Vuxenskolan hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans  med andra människor och med hänsyn till miljön. SVs vision är en värld som präglas av hållbar utveckling.

Genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, stärker vi demokratin. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje människa möjligheter att växa. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

Centern, Folkpartiet liberalerna och Lantbrukarnas Riksförbund är våra grund-organisationer. Dessutom samverkar vi med 30-talet organisationer.