Tillbaka

SV Blekinge söker ny medarbetare!

Verksamhetsutvecklare till SV Blekinge

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!

Det är ett självständigt och utåtriktat arbete där även administration ingår.
Att arbeta som verksamhetsutvecklare innebär att du självständigt driver och utvecklar folkbildningsverksamheten i Blekinge inom allmänmarknaden. Utifrån lokala behov och intressen startar du också studiecirklar och arrangerar kulturprogram. Det är en utåtriktad tjänst där du bygger och underhåller relationer med cirkelledare, föreningar och organisationer. Du är en kreativ person som arbetar lösningsfokuserat.

Du kommer också:

  • rekrytera cirkelledare till allmänmarknaden i Blekinge
  • analysera och bedöma kompetens och rekryteringsbehov av cirkelledare
  • utföra cirkelledarutbildningar
  • planera och genomföra möten och processer
  • säkerställa att verksamheten håller god kvalitét
  • budgetera, marknadsföra och administrera

Din profil
Vi söker dig som har god lokalkännedom och brett kontaktnät i Blekinge med omnejd. Du trivs i möten med människor, är bemötande och serviceinriktad. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta. Positivt om du har med dig erfarenhet inom den ideella sektorn.

För att lyckas som verksamhetsutvecklare är det viktigt att du har förmåga att ta initiativ, planera och genomföra aktiviteter och på ett strukturerat sätt nå uppsatta mål. Olika former av problemlösning är en del av det vardagliga arbetet och du behöver arbeta proaktivt.

Du har högskole- eller universitetsutbildning och vi ser helst att du har minst fem års arbetslivserfarenhet. Självklart delar du SV:s värdegrund om allas lika värde och rättigheter.

Mer om oss
Att vara medarbetare i SV handlar om så mycket mer än att bara utföra en arbetsuppgift eller göra det som står i en rollbeskrivning. Vi erbjuder dig ett arbete med stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer ingå i vårt Team Blekinge.

Anställningsform: Tillsvidare 100%. Tillträde efter överenskommelse, vi tillämpar provanställning.

Placering: Karlskrona

Körkort och bil: Tjänsten innebär en del resor i Blekinge och därför är körkort ett krav.

Skicka din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan vill vi ha per mail med personligt brev och meritförteckning senast 25 april 2022 till avdelningschef Elaine Lindeborg: rekrytering.blekinge@sv.se

Vid frågor går det bra att maila: elaine.lindeborg@sv.se

Facklig representant Unionen, Anna-Karin Cederstrand kontaktuppgifter anna-karin.cederstrand.karlsson@sv.se mob 0492-564810

Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!