SV Göteborg

Hitta ditt lokala kontor:

Kommande evenemang och kurser

Se vårt utbud i Göteborg!

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan Göteborg!

Vi erbjuder kurser, föreläsningar och kulturarrangemang inom flera olika ämnen. Välj det ämnesområde du är intresserad av nedan för att se aktuella kurser.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer hos oss!Du signar upp dig till vårt nyhetsbrev här!

Aktuellt

Tips på spelning på Rockbaren 6 juni!

Ukrainskt musikgeni leder grungepunkextravaganza på Rockbaren: Daniils resa till scenen med Mental D Frogs, Kill Kenneth och Smash Atoms!

Gå en sommarkurs i Silversmide!

En intensiv och inspirerande silversmideskurs i fyra dagar. Kursen lämpar sig för såväl nybörjare som vana utövare. I vår välutrustade smedja finner du fantastiska möjligheter att skapa dina egna alster. Här får du utlopp för din kreativitet och handledning från verksam silversmed. Utifrån dina egna önskemål lär du dig olika tekniker och metoder för tillverkning av smycken och corpus.

Växtfärgningskurs i ecoprint och paketfärgning - helgkurs 16 juni

I denna nybörjarkurs lär du dig växtfärgningstekniker som ger spännande mönster- och färgeffekter. Med hjälp av matavfall, vilda växter och blommor kommer du att tillverka ett kompendium med provlappar och kanske en scarf efter egen design att ta med dig hem.

Kultur och föredrag

Är du intresserad av våra föreläsningar och föredrag till våren? Här kan du se alla våra föreläsningar som är planerade i Redbergsteatern.