Tillbaka

Världens största musikfestival 2015

Studieförbunden ljudlägger Sverige! Och nu passar vi på att göra hela landet till vårt festivalområde.

Det svenska musikundret byggdes inte på en dag. Studieförbundens musikverksamhet pågår varje dag, varje vecka. Vi stöttar och underhåller orkestrar, band, körer, replokaler, musikcirklar och skapar en mängd speltillfällen på egna och andras scener. Tio studieförbund som år efter år stämmer in & av, står för fiolerna, kånkar förstärkare, meckar syntar och riggar spelmansstämma. När vi nu ändå håller på vill vi slå världsrekord som arrangörer av Världens största musikfestival! Från norr till söder och ända fram till inräkningen 5 oktober drar vi sladdar, repar, stämmer instrument och pyntar festivalscener där mängder av band, artister, körer och dj:s kommer bidra till att göra gemensamt musikfestrekord.

Från Malmberget till Malmö… Festivalen pågår i hela landet, på fler än 300 scener, en vecka den 5-11 oktober 2015 och är till för alla genrer och alla åldrar. Välkommen att delta på, bakom eller framför scenen.

 

Musikartister från samtliga studieförbund sjunger, rappar, spelar och rockar Halland alltifrån Hörsalen i Hylte på måndag 5/10 till bl.a. Bruket i Varberg 9/10, Rockers pub i Varberg 10/10, Stora Teatern i Varberg 9/10 och Stadsbiblioteket Halmstad 10/10, Kajskjulet, Norreport under den stora festivallördagen 10/10!