Tillbaka

Vad är ett gott samtal?

En viktig grund i en demokrati är det fria ordet och att samtala med varandra. Det är i mötet med andra där man lyssnar och får göra sin röst hörd som en ökad förståelse för varandra skapas. Vi på Studieförbundet Vuxenskolan pratar om det goda samtalet, men vad är det?

Vi vill bjuda in dig till att lyssna på ett panelsamtal med temat "Det goda samtalet". Kan du inte lyssna när det sänds finns samtalet sedan sparat.

Direktsändningen är tisdag 27/10 kl.14.30-15.15 via vår Youtube-kanal. Gå in på denna länk för att lyssna på tisdag: https://youtu.be/q3YkLIMlDo0 Du som tittar på livesändningen har möjlighet att skicka in frågor och tankar till panelen under samtalet via kommentarsfunktionen.

Medverkar i samtalet gör Björn Lind och Annika Hedman. Moderator är Elisabeth Blide. Du kan läsa om de medverkande nedan.

 

AnnikaHedman(C).jpg

Annika Hedman är centerpolitiker från Fjärås och bland flera politiska uppdrag även ledamot i kommunfullmäktige i Kungsbacka. Annika har också jobbat som ridlärare och driver vid sidan om politik och jobb en hästgård.

björn lind.jpg

Björn Lind är bildningskonsulent på Hallands bildningsförbund och mångårig i folkbildningens tjänst. Han har också bakgrund både inom politiken (S) och som idrottsledare.

Elisabeth B.jpg

Elisabeth Blide är moderator för samtalet och arbetar hos Studieförbundet Vuxenskolan Halland. Hon var tidigare chefredaktör för lokaltidningen Norra Halland i Kungsbacka.