Tillbaka

Vi är Sveriges bästa arbetsplats

Folkbildningen har ett uppdrag i samhället som en motor för civilsamhälle och demokrati där människor kan mötas och utvecklas. Vi är stolta över detta uppdrag och strävar efter att ännu fler ska få ta del av vår verksamhet. Ett led i det är att bli bättre på det vi gör tillsammans med er deltagare och cirkelledare, som utgör kärnan i verksamheten!

Under några års tid har vi på Studieförbundet Vuxenskolan i Halland arbetat målinriktat med att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi tror att genom glada och välmående medarbetare kan vi lättare nå ännu fler med folkbildningen och göra den ännu bättre.

Idag, 25 mars 2021, så händer det som vi siktat mot - vi är nu rankade som nummer ett på listan över Sveriges bästa arbetsplatser! En idéburen folkbildningsorganisation i Halland, vi är jätteglada över detta! Vi hoppas denna utmärkelse ska ge ringar på vattnet så att ännu fler förstår vikten av folkbildning och kan få ta del av vad vi har att erbjuda!

 

Glada och stolta hälsningar från personalen på Studieförbundet Vuxenskolan Halland!

 

Lyssna på podden från Great Place to Work där vår avdelningschef Joachim Lindqvist pratar om vår placering och arbetsplats.

 

Läs på Dagens Industri om vår arbete mot en 1:a placering

Vill du se hela listan över Sveriges bästa arbetsplatser? Besök Great Place to Works hemsida här.