Människa i fokus PP bredare2.jpg

Föreläsningar

Praktiska upplysningar

OBS! Anmälan är bindande fr.o.m. 1 månad innan föreläsningen äger rum.

Bekräftelsemailet gäller som biljett vid föreläsningen.  

Faktura skickas inför föreläsningen.

Inträde
Personal: 400 kr
Anhöriga och privatpersoner: 150 kr
Priset inkluderar fika.

Frågor
Se kontaktuppgifter länst ner på sidan.

Att vinna över ensamheten

20 september kl 14.00-16.00

Anna Bennich-2.jpg

Anna Bennich 

Anna Bennich är psykolog, föreläsare och författare till boken ”Att vinna över ensamheten” som belyser ensamhet ur flera perspektiv.

I denna inspirerande föreläsning beskriver Anna ensamhetens olika uttryck, orsaker och effekter. Vi får ta del av den senaste forskningen om relationernas betydelse för vår hälsa. Anna pratar om vad som hänt i samhället över tid vad gäller ensamhet, men lyfter också andra sidan av myntet - vad social samvaro och sociala relationer ur ett vidare perspektiv har för effekter på oss.
På ett vardagsnära och humoristiskt sätt beskriver Anna psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon är konkret och ger tips och råd så att man på egen hand kan börja göra förändringar som ger resultat.

Anna Bennich är en uppskattad talare och nominerades 2017 till Årets talare och 2021 blev hon rankad som topp100 föreläsare i Sverige. Hon är även känd som stående expert i TV4:s Nyhetsmorgon.

Föreläsningen ingår i föreläsningsserien "Människa i fokus" och sker i samverkan med Folkhälsa och sjukvård, Region Jönköpings län.

Anmälan

Team Funktionsrätt på Studieförbundet Vuxenskolan arbetar för kunskapsgivande kurser och föreläsningar som ska kännas både nytänkande och intressanta. Vi utformar även samtalscirklar för dig som är anhörig eller har en diagnos. Vi finns till för dig och ta gärna kontakt om du har egna ideér om verksamhet eller aktivitet.

Frågor?

Välkommen att höra av er till oss!