studio11 Jönköpings län

studio11 är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län. Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och träffa andra med samma intresse. På studio11 har du möjlighet att medverka i olika uppträdanden och föreställningar. 

Vi är ett stort team danspedagoger och dansledare i olika åldrar som tillsammans jobbar efter vårt mål att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Släpp prestigen och kraven och kom och dansa med oss! Det är aldrig för sent att börja dansa! ALLA KAN DANSA!

Anmälningsvillkor finner du längre ner på sidan.

Vi finns på följande orter (klicka på orterna för att se vårat kursutbud mm. 

 

Anmälningsvillkor

Anmälan görs via webben. Klicka på länken till respektive kurs under ”dansstilar”. Annars går det bra att skicka ett mejl till respektive verksamhetsutvecklare. Om kursen är full går det bra att ställa sig i kö. Vi kontaktar er om ni får en plats.

Vi är måna om att man ska trivas i sin dansgrupp, tveka inte att höra av er om ni önskar byta grupp eller vill rådfråga om nivåer osv!

SV förbehåller sig rätten att ställa in en kurs före start om det inte blir tillräckligt många anmälda. Du har då rätt att få avgiften återbetald. Första gången är du välkommen att prova på, vill du inte fortsätta vill vi ha in din avanmälan innan andra kurstillfället. 

OBS. Mängdrabatt och familjerabatt på studio11 upphör att gälla fr.o.m vårterminens kurser 2021.

Restriktioner gällande covid-19

För att vi ska kunna dansa tillsammans så är det viktigt att vi förhåller oss till följande restriktioner, både för er skull och våra ledares skull. Vi måste alla göra vårt bästa för att minska smittspridningen. 

*Man kommer enbart och dansar om man är FULLT frisk.

*Alla kommer ombytta till dansklasserna.

* Vi håller avstånd till varandra och ledaren.

*All hämtning/lämning sker utanför lokalen. Vänta utanför entrén tills ledaren hälsar välkommen och öppnar dörren. Föräldrar har tyvärr inte möjlighet att följa med in.

*Namna era vattenflaskor.

*Gå gärna på toaletten innan ni kommer till oss, för att vi ska vistas så lite som möjligt i de gemensamma utrymmena.

*Då även ledare håller sig hemma med minsta symptom så ber vi om förståelse för inställda lektioner. Är ledaren sjuk försöker vi i första hand fixa vikarie och går inte det så förlänger vi dansterminen.

*Tvål och handsprit finns i lokalen och vi ber att ni tvättar händer både innan och efter dansklass.

*studio11 kan komma att stänga ner verksamheter om nya direktiv kommer från Folkhälsomyndigheten. Vi kommer även att bevaka direktiv från kommuner där vi har verksamhet.

Vi hoppas på en fartfylld danstermin tillsammans med er deltagare! 

 

Är du vår nya Dansledare/danspedagog i Jönköping, Eksjö, Aneby, Tranås?

Vi söker två ledare som vill arbeta med dans och vill vara med och påverka vårt kursutbud.

Vi söker dig som är självständig, nytänkande och flexibel i ditt arbetssätt.

Du kommer vara vårt ansikte utåt för vår dansverksamhet.

Vi ser helst att du är en erfaren dansledare/danspedagog, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Skicka din ansökan redan idag!

LÄS MER HÄR!

Är ni ett gäng kompisar som dansar tillsammans?

Vi kan hjälpa er med danslokaler och chansen att stå på scen. Genom att koppla din dansgrupp till studio11 får ni erbjudanden om workshops, kurser, uppvisningstillfällen m.m. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Företagsdans hos studio11

Gör något annorlunda på nästa möte!

Kom och dansa hos oss på studio11.

Läs mer