studio11 Jönköpings län

studio11 är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län.
Vi vill välkomna alla att dansa!  Hos oss spelar det ingen roll vilken bakgrund du har, om du är barn, vuxen eller senior, med eller utan förkunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom dansen enligt dina egna förutsättningar och träffa andra med samma intresse.
Vi är ett stort team danspedagoger och dansledare i olika åldrar som tillsammans jobbar mot samma mål: förmedla trygghet, gemenskap och kvalitet i danssalen. Vi vill att du ska kunna släppa prestiken och kraven och genom det kunna nå ditt mål med dansen. 
Vi har som mål att erbjuda dansklasser för alla. Därför har vi klasser i allt från nybörjare till lite mer avancerad nivå. Varje termin avslutas med uppträdanden och föreställningar för den som vill.

Det är aldrig för sent att börja dansa! #ALLAKANDANSAPUNKT

Vi finns på nedanstående orter (klicka på på den ort du önskar för att se vårat kursutbud, workshops och lovaktiviteter) 

Anmälningsvillkor

Vi är måna om att man ska trivas i sin dansgrupp, du har därför möjlighet att prova på första tillfället helt gratis. Tveka inte att höra av er om ni önskar byta grupp eller vill rådfråga om nivåer m.m.   
Om någon kurs är full går det bra att ställa sig i kö. Vi kontaktar sedan er om ni får en plats.

SV förbehåller sig rätten att ställa in en kurs före start om det inte blir tillräckligt många anmälda. Du har då rätt att få avgiften återbetald. Första gången är du välkommen att prova på, vill du inte fortsätta vill vi ha in din avanmälan innan andra kurstillfället. 

Restriktioner gällande covid-19

För att vi ska kunna dansa tillsammans så är det viktigt att vi förhåller oss till följande restriktioner, både för er skull och våra ledares skull. Vi måste alla göra vårt bästa för att minska smittspridningen. 

*Man kommer enbart och dansar om man är FULLT frisk.

*Alla kommer ombytta till dansklasserna.

* Vi håller avstånd till varandra och ledaren.

*All hämtning/lämning sker utanför lokalen. Vänta utanför entrén tills ledaren hälsar välkommen och öppnar dörren. Föräldrar har tyvärr inte möjlighet att följa med in.

*Namna era vattenflaskor.

*Gå gärna på toaletten innan ni kommer till oss, för att vi ska vistas så lite som möjligt i de gemensamma utrymmena.

*Då även ledare håller sig hemma med minsta symptom så ber vi om förståelse för inställda lektioner. Är ledaren sjuk försöker vi i första hand fixa vikarie och går inte det så förlänger vi dansterminen.

*Tvål och handsprit finns i lokalen och vi ber att ni tvättar händer både innan och efter dansklass.

*studio11 kan komma att stänga ner verksamheter om nya direktiv kommer från Folkhälsomyndigheten. Vi kommer även att bevaka direktiv från kommuner där vi har verksamhet.

Vi hoppas på en fartfylld danstermin tillsammans med er deltagare! 

Är ni ett gäng kompisar som dansar tillsammans?

Vi kan hjälpa er med danslokaler och chansen att stå på scen. Genom att koppla din dansgrupp till studio11 får ni erbjudanden om workshops, kurser, uppvisningstillfällen m.m. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Företagsdans hos studio11

Gör något annorlunda på nästa möte!

Kom och dansa hos oss på studio11.

Läs mer