studio11 - Dans på SV i Jönköpings län

studio11 är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län. 

Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och träffa andra med samma intresse. På studio11 har du möjlighet att medverka i olika uppträdanden och föreställningar. 

Vår verksamhet fortsätter att växa och vi finns nu i Jönköping, Habo, Mullsjö, Gränna, Tranås, Aneby, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, och Sävsjö. Vi är ett stort team danspedagoger och dansledare i olika åldrar som tillsammans jobbar efter vårt mål att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Släpp prestigen och kraven och kom och dansa med oss! Det är aldrig för sent att börja dansa! ALLA KAN DANSA!

Vi finns på följande orter (klicka på orterna för att se schema, ledare, var du hittar oss, osv): 

  

Är ni ett gäng kompisar som dansar tillsammans?

Vi kan hjälpa er med danslokaler och chansen att stå på scen. Genom att koppla din dansgrupp till studio11 får ni erbjudanden om workshops, kurser, uppvisningstillfällen m.m. Hör av er till oss! Vi finns på alla orter i länet.


 

Tips! 

Gör något annorlunda på nästa möte! Kom och dansa hos oss på studio11. 

 


 

Anmälan och rabatter

Anmälan görs via webben. Klicka på länken till respektive kurs under ”dansstilar”. Annars går det bra att skicka ett mejl till respektive verksamhetsutvecklare. Om kursen är full går det bra att ställa sig i kö. Vi kontaktar er om ni får en plats.

Första lektionen får man testa utan kostnad. Om man inte vill ha kvar sin plats måste man dock avanmäla sig innan lektion nr. 2. annars debiteras hela kursavgiften. Avanmälan görs via mejl eller telefon till kontoret, ej till dansledaren.

Vi är måna om att man ska trivas i sin dansgrupp, tveka inte att höra av er om ni önskar byta grupp eller vill rådfråga om nivåer osv!

Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs (gäller enbart danskurserna). Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga. Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan! Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.

Kontakta oss som jobbar med dansverksamheten över länet

 
   
Emma Green
Verksamhetsutvecklare dans
Jönköpingsområdet
036-290 64 47 / 0704-31 39 60
emma.green@sv.se
Cajsa Löf
Verksamhetsutvecklare dans
Höglandet
0703-39 32 46
cajsa.lof@sv.se