Musikverksamheten i Jönköpings län

Studieförbundet Vuxenskolan har en av landets största plattformar för musik. Vi tillgodoser alla på alla nivåer inom musikens värld! 

Letar du efter replokaler så hjälper vi på SV till. Vi arrangerar spelningar och utbildningar. Vi har även en studio. Varför inte gå en studioutbildning och spela in en egen demo med bandet. Vi kan också hjälpa till med digital distribution av er musik, trycka skivor, rabatter på marknadsföringsmaterial, hitta spelningar och rabatter på 4Sound.  

Läs mer om SVs nationella musikverksamhet 

Behöver du fler medlemmar till ditt band?
Hör av dig till oss! Vi har kontakterna!

Vill du arrangera?
Gör som många andra föreningar och band, kontakta oss så hjälper vi till med utbildningar och lokaler, samt ett stort nätverk.

Replokaler
Vi har kontakter till att hitta replokaler i flera delar av länet. I Nässjö har vi en fullt utrustad replokal som ni kan låna om ni inte har egna instrument.

Studio
Studion i Nässjö är en professionell och bokningsbar musikstudio för band anslutna till SV. Studion kan bokas med eller utan studiotekniker. Boka SV studio när ni behöver den!

Osäker på hur man gör? Inga problem, då kör vi en grundkurs i studioteknik eller ljudteknisk utbildning för er i cirkelform, dagtid eller kvällar. Kom och gör musik hos oss!

 

Erbjudanden

Gratis digital distribution
Ni som har studiecirkel hos SV får gratis digital distribution i ett år via tjänster som t.ex. Spotify, iTunes och Deezer tack vare vårt samarbete med Record Union. Ni får distribution via en rabattkod som ni använder på Record Unions hemsida när ni laddar upp er musik.

Ni får ett års gratis digital distribution av oss. Efter ett år har gått så förnyas er distribution automatiskt och då bekostar ni själva avgiften. Avgiften för ännu ett år dras då från ert angivna bankkonto automatiskt (se priser på Record Unions hemsida). Om ni inte vill att detta ska ske så måste ni avsluta er prenumeration innan ett år har gått.​

Till Record Unions webbplats

Billiga trycksaker via Tryckakuten
Dags att trycka upp flyers, posters, tröjor eller en backdrop? Genom oss kan ni beställa marknadsföringsmaterial till extra bra priser. Prata med din musikkontakt på SV om du vill beställa via oss.

Till Tryckakutens webbplats

VIP-kund på 4Sound
Alla våra cirkeldeltagare kan bli VIP-kunder på 4Sound och ta del av rabatter och erbjudanden! Om du inte har en 4Sound-butik nära dig så pratar du med din kontaktperson på SV som registrerar dig!

VIP-kund på Smålandsmusikvaruhus

 

För mer information kontakta din lokala musikansvarige:

Anna Jonsson 0704-31 39 01  anna.jonsson@sv.se

Erik Moreau 0704- 31 39 27 erik.moreau@sv.se

Amanda Lundberg 0704-31 39 01 amanda.lundberg@sv.se  (Föräldraledig)