Musikverksamheten i Jönköpings län

Studieförbundet Vuxenskolan har en av landets största plattformar för musik. Vi är en stor samling musikälskare som arbetar med att hjälpa och coacha musikgrupper oavsett behov och ambitionsnivå.

Via oss hittar du replokaler och musikstudios och får möjlighet att spela live på festivaler och klubbar. Oavsett om du vill lära dig ett instrument eller få kunskap om musikbranschen så kan du göra det hos oss. Vi har även kurser och föreläsningar om allt från musikpromotion till ljudteknik.
Du finner oss över hela landet och vi stöttar redan runt 2000 band
som har startat studiecirkel hos oss.

Varmt välkommen att låta ditt musikintresse växa hos oss! 

Behöver du fler medlemmar till ditt band?
Hör av dig till oss! Vi har kontakterna!

Vill du arrangera?
Gör som många andra föreningar och band, kontakta oss så hjälper vi till med kontakter, utbildningar lokaler och mycket mer som du kan behöva hjälp med i ditt arrangemang. 

Replokaler
Vi har kontakter till att hitta replokaler i flera delar av länet. I Nässjö har vi en fullt utrustad replokal som ni kan låna om ni inte har egna instrument.

Studio
Studion i Nässjö är en professionell och bokningsbar musikstudio för band anslutna till SV. Studion kan bokas med eller utan studiotekniker. Boka SV studio när ni behöver den!

Osäker på hur man gör? Inga problem, då kör vi en grundkurs i studioteknik eller ljudteknisk utbildning för er i cirkelform, dagtid eller kvällar. Kom och gör musik hos oss!

 

Erbjudanden för anslutna band

Gratis digital distribution
Ni som har studiecirkel hos SV får gratis digital distribution i ett år via tjänster som t.ex. Spotify, iTunes och Deezer tack vare vårt samarbete med Record Union. Ni får distribution via en rabattkod som ni använder på Record Unions hemsida när ni laddar upp er musik.

Ni får ett års gratis digital distribution av oss. Efter ett år har gått så förnyas er distribution automatiskt och då bekostar ni själva avgiften. Avgiften för ännu ett år dras då från ert angivna bankkonto automatiskt (se priser på Record Unions hemsida). Om ni inte vill att detta ska ske så måste ni avsluta er prenumeration innan ett år har gått.​

Till Record Unions webbplats

Billiga trycksaker via Tryckakuten
Dags att trycka upp flyers, posters, tröjor eller en backdrop? Genom oss kan ni beställa marknadsföringsmaterial till extra bra priser. Prata med din musikkontakt på SV om du vill beställa via oss.

Till Tryckakutens webbplats

VIP-kund på 4Sound
Alla våra cirkeldeltagare kan bli VIP-kunder på 4Sound och ta del av rabatter och erbjudanden! Om du inte har en 4Sound-butik nära dig så pratar du med din kontaktperson på SV som registrerar dig!

VIP-kund på Smålands musikvaruhus
Alla våra cirkeldeltagare kan bli VIP-kunder på Smålands musikvaruhus och ta del av rabatter och erbjudanden! Smålands musikvaruhus har allt inom instrument men också mycket inom PA och studio. Varuhuset finns fysiskt i Nässjö. Kontakta din kontaktperson på SV som berättar mer! 

Till smålands musikvaruhus webbplats

Rabatt på totalljud!
Alla våra anslutna band har 10% rabatt på Totalljud.se 
Totalljud är webbplatsen som har allt du behöver för att skapa evenemang och eller göra egen musik oavset genre. De har det mesta inom ljud, ljus och bild men även allt från från rökmaskiner, billjud och DJ paket. Kontakta din lokala kontaktperson på SV om du önskar beställa!

Till totalljuds webbplats

Läs gärna mer om SVs nationella musikverksamhet här!

Nyhetsbrev SV Musik_2023-02-23_111410.jpg

För mer information kontakta oss!