Tillbaka

Ny kollega

Publicerad 2020-05-19

Vem är Sandra?

Jag är mamma till två tjejer, egen företagare inom konst, husägare och nu även verksamhetsutvecklare i Kalmar så det finns alltid något att hitta på. Jag gillar när det händer saker och är bra på att dra igång projekt, såväl på jobbet som hemma. Då trivs och mår jag som bäst!

Jag bokar gärna in löpning eller yoga med mig själv och socialiserar mig med vänner som får mig att skratta och må bra.

Jag är 35 år och bor sedan 13 år i Kalmar, kommer ursprungligen från Sävsjö i Småland.

Vad har du för erfarenhet av folkbildning?

Senaste 13 åren har jag jobbat inom friskvårdsbranschen med folkhälsa som grundvärdering samt inom grundskola och särskola. Jag har kommit i kontakt med folkbildning i olika sammanhang och även själv varit cirkelledare inom hälsa och matlagning för funktionsnedsatta. Det var riktigt kul! Jag har även föreläst mycket på företag och föreningar för att nå ut med kunskap och få till diskussioner som jag tycker är viktigt för människors rättigheter och välmående.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?

Jag ser fram emot att jobba med det som ligger mig varmt om hjärtat, folkbildning och folkhälsan som kommer ur vår verksamhet. Genom SV kan vi medverka till fortbildning och utmana till att lära nya saker. Det ger människor glädje till livet, tänk att jag får vara en del av det!? Jag ser fram emot att skapa nya relationer och att gå till jobbet då inte en dag är lik den andra.

Vad gör du en ledig kväll?

Ledig är en definitionsfråga för mig, jag ser nog till att inte ha så många lediga stunder på en dag utan fyller den med sådant jag behöver och vill. Men om jag lyckas få en lugn stund med min sambo gillar jag att sitta i uterummet och diskutera nutid och drömmar med honom. Helst drömmar, det ger oss ett lugn och driv på samma gång😊

Hur når man dig?

Antingen via mail, telefon eller personligen på SV's kontor på Polhemsgatan 16 i Kalmar. Välkommen att höra av dig via telefon eller mail sandra.andersson@sv.se  Hoppas vi ses!

Kontakt