Tillbaka

Nya kollegor – Välkommen David och Marina!

Publicerad 2022-08-25

För lite drygt en vecka sedan fick vi tillskott i vårt arbetslag och vi fick inte bara en ny kollega, utan två – Marina Karlsson och David Swärd. Vill du veta mer om Marina? Klicka då här för att komma till hans presentation! David kan ni läsa mer om nedan!

David kommer ni, tillsammans med Marina och Birgitta, hitta på kontoret i Västervik. Här kommer han jobba med verksamhetsutveckling!

Vem är då David?
Jag är 23 år och bor i Västervik med min sambo och våra barn. Jag har tidigare arbetat inom skolans värld i några år men tycker det ska bli så spännande och roligt att få börja arbetet som verksamhetsutvecklare nu. Utöver arbetet så är jag starkt engagerad inom idrotten. Mitt största fritidsintresse är Discgolf, där jag lyckats ta några SM medaljer genom åren men nu sedan två år tillbaka är jag Förbundskapten för det svenska landslaget.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?
Att få träffa alla människor och eldsjälar som finns runt om i alla föreningar, kunna hjälpa till och bidra till deras verksamhet och skapa goda relationer. Jag ser även fram emot att ingen dag kommer vara den andra lik utan att det finns en stor variation i sina arbetsuppgifter.

Vad gör du en ledig dag?
På en ledig dag blir det att hitta på något roligt med barnen. Gärna ute i naturen med lite fika. Vandringslederna runt om i kommunen är fantastiska! Om jag hinner med så blir det en runda Discgolf och lite annan träning. Dagen får gärna avsluta med lite grillning hemma på altanen!

Vill du komma i kontakt med David? Slå då en pling på 070-455 25 00 eller maila honom på david.sward@sv.se.

David Swärd1.jpg