Tillbaka

Nya kollegor – Välkommen Marina och David!

Publicerad 2022-08-25

För lite drygt en vecka sedan fick vi tillskott i vårt arbetslag och vi fick inte bara en ny kollega, utan två – Marina Karlsson och David Swärd. Vill du veta mer om David? Klicka då här för att komma till hans presentation! Marina kan ni läsa mer om nedan!

Marina kommer ni kunna hitta på både vårt kontor i Vimmerby (tillsammans med vår kollega Anna-Karin) och på vårt kontor i Västervik (tillsammans med David och vår kollega Birgitta). Här kommer hon jobba med verksamhetsutveckling i båda kommunerna.

Vem är då Marina?
När jag beskriver mig själv så måste det bli kreativ och driven, älskar verkligen att jobba, lära mig saker och möta olika människor. Är alltid glad och positiv och till råga på allt så brukar min familj kalla mig snäll också. Bor på en gård med min familj, mellan Västervik och Vimmerby i en by som heter Blackstad, där har jag lite odling och Bed & Breakfast.

Varför sökte du till SV?
Av en slump såg jag annonsen om jobbet när min son som studerar skulle söka sommarjobb, vände mig till honom och sa: -kolla vilket fantastiskt roligt jobb! Han tittade tillbaka på mig och sa, -det här måste du ju bara söka, det jobbet är ju DU, och på den vägen blev det. Jag är oerhört glad för den här möjligheten att få jobba så självständigt och kreativt igen.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på SV?
Kreativiteten och friheten att sätta sin egen prägel på kurser och utveckling. Vurmar lite extra för Hembygdsföreningar och Bygdegårdar och tycker det samarbetet ska bli spännande, det finns så mycket utvecklingspotential på många områden både i Västervik och Vimmerby.

Vad gör du en ledig kväll?
Sommartid så är jag i trädgården, pysslar med mina rosor, odlar snittblommor och ätbart, och på vintern ägnar jag mycket tid till att läsa gamla kyrkböcker och släktforskar. Har anmält mig till en spännande kurs på SV där jag ska lära mig mer om att tyda gammal handstil.

Hur når man dig?
Jag finns på mail, marina.karlsson@sv.se eller på telefon 070-455 25 15.
Det går också alldeles utmärkt att boka ett besök, eller så kommer jag till er.

Marina Karlsson1.jpg