Tillbaka

Uppdaterad information med anledning av pandemin

UPPDATERAD 2022-02-10

Onsdag den 9 februari 2022 avvecklade regeringen merparten av åtgärderna mot covid-19 som vi levt med under största delen av pandemin. Det innebär att vi inte längre behöver hålla de begränsningsregler som har gällt under största delen av de senaste två åren och samhället kan sakteliga börja återgå till det normala.

Pandemin är däremot inte över ännu och vissa uppmaningar kvarstår från Folkhälsomyndigheten.

  • Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk och har symtom som kan vara covid-19. Det gäller också om du har tagit ett självtest som är negativt.
  • Vuxna som inte har vaccinerat sig bör fortsatt vidta särskilda försiktighetsåtgärder. Det innebär att dessa personer bör undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus.

SV Kalmar län kommer därför fortsatt se till att våra lokaler känns luftiga och ger möjlighet till att hålla avstånd. Handsprit kommer även fortsättningsvis finnas tillgängligt i SV:s lokaler.

Vi värnar om våra besökares, ledares och medarbetares hälsa och uppmanar därför alla att även fortsättningsvis vara lyhörda till de råd och rekommendationer som kvarstår avseende covid-19.

Med detta sagt så går vi mot ljusare tider och vi ser fram emot att kunna återgå till det normala. Det personliga mötet är otroligt viktigt och något vi behöver värna om 💚

Vi ser fram emot att träffa er och fortsätta folkbildningens viktiga arbete tillsammans!