Tillbaka

Välkommen Camilla - vår nya kollega!

Publicerad 2021-08-30

Vi har fått en ny kollega! Välkommen till Camilla Henriksson, vår nya verksamhetsutvecklare på kontoret i Nybro.

Vem är Camilla?
Jo, jag är vetgirig och är väldigt intresserad av utveckling i alla dess former, mår bra när jag ser andra människor utvecklas och jag försöker att inte själv stagnera.

Jag bor lite halvt lantligt i Förlösa med hagar och åkrar nära inpå men med bara milen in till Kalmar. Här delar jag hus med make och katt, i sommar har även en rejäl tomatodling tagit sin plats. Döttrarna är utflugna sedan några år, men finns nära mig ändå.

Den röda tråden i mina tidigare tjänster har varit kundrelationer och service, vilket jag hoppas kan komma till nytta här hos SV. Jag är även engagerad i vår lokala idrottsförening, Förlösa GOIF, både som kassör och instruktör. Föreningsarbetet är givande och det är ett härligt gäng.

Förutom att arbeta som verksamhetsutvecklare är jag diplomerad Holistisk Coach, utbildad vid underbara Lillsved Idrottsfolkhögskola och även Yogainstruktör. I höst kommer jag hålla flera kurser inom dessa områden, kommer bli jättekul. Här vill jag hålla kurserna prestigelösa och inkluderande, de ska vara för alla.

Varför sökte du dig till SV?
Avgörande var att vi delar värderingar. Demokrati och alla människors lika rätt är viktigt för mig. Vi vill båda sprida folkbildning, se till varje individs egna förutsättningar och låta människor känna samhörighet. Vi vill göra skillnad.

Vad trodde du SV gjorde innan du började arbeta där?
Tidigare kände jag mest till SV:s cirklar på allmänmarknaden, Vi Unga och SV:s engagemang för landsbygden, men för varje dag som går inser jag hur komplex SV:s funktion är. Det ska bli mycket intressant att få lära mer.

Vad gör du en ledig dag?
Så fort jag slår upp ögonen är det morgon för mig och jag smyger upp. Sommartid tycker jag om att tassa ut barfota i trädgården och bara njuta av dagen som gryr. Lukta lite på blommorna och äta några tomater. Kanske sätta mig i den tidiga morgonsolen med en kopp te. Då har dagen börjat på bästa sätt och jag är redo för löpning, yoga, skogsturer till häst eller någon utflykt. När kvällen kommer varvar jag ner igen och äter gärna en god måltid ihop med vänner och familj, gärna med lite sällskapsspel på slutet.

Berätta om en resa du vill göra?
Förutom att fortsätta min inre resa, vill jag gärna se mer av de fantastiska svenska fjällen. Besteg Kebnekaise 2020 och det gav mersmak. Så gärna mer bergsbestigning!

Camilla Henriksson2.jpg

Vill du komma i kontakt med Camilla? Hennes kontaktuppgifter hittar du här.