Tillbaka

Vill du bli en av våra digitala cirkelledare?

Publicerad 2021-01-22

Covid-19 har påverkat hela vårt samhälle på många sätt – bland annat genom att begränsa våra möjligheter till fysiska kontakter. Vi känner oss tacksamma för att teknologin har kommit så pass långt som den ändå har och att vi med hjälp av den kan bibehåll den sociala kontakten, även om vi inte kan träffas fysiskt.

Som ni alla säkert vet om så har vi under en tid ställt om till enbart digitala träffar – detta för att kunna fortsätta folkbilda oss på ett smittsäkert sätt. Digitala cirklar/kurser och föreläsningar har även fört med sig positiva effekter i form av att fler kan inkluderas på ett annat sätt – vi är inte längre begränsade till en geografisk yta utan vem som helst i hela landet kan delta. Även om vi alla saknar att kunna träffas fysiskt och hoppas att vi snart kan återgå till normalt så tror vi ändå att det kommer finnas en efterfrågan på digitala träffar även i framtiden. Vi söker därför fler digitala cirkelledare.

Har du något du brinner lite extra för och vill dela med dig av via en digital plattform? Då kanske du är vår nya digitala cirkelledare! Vi utbildar alla våra cirkelledare i ledarskap – i utbildningen får du grundläggande kunskaper inom bland annat gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp utan att vara chef.

Som ledare för en marknadscirkel håller du i en cirkel med ett ämne och en kursplan som du tror att deltagare är beredda att betala en deltagaravgift för att gå – vi kommer sedan tillsammans överens om en deltagaravgift och en rimlig timlön. Självklart hjälper vi även till med utformandet av kursplanen om du inte redan har en färdig.

Vill du bli en av våra nya digitala cirkelledare eller har du någon du vill tipsa om? Hör då av dig till någon av våra verksamhetsutvecklare! Kontaktuppgifterna finner du via länken nedan.

Kontaktuppgifter till våra verksamhetsutvecklare.