Jobba hos SV

Initiativrika inspiratörer sökes

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) finns från norr till söder. Ambitionen är att vi ska finnas som en lokal kraft på så många platser som möjligt. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare. För att klara det uppdraget måste avdelningspersonalen vara lyhörd, initiativrik samt vara duktiga arrangörer. Våra medarbetare söker upp och skapar verksamhet, anlitar kunniga cirkelledare samt marknadsför verksamheten.

Att rekrytera de personer som gillar folkbildning och hittar sin drivkraft i att bidra till en rikare kultur och ett mer hållbart samhälle är för oss lika viktigt som att vårda och vidareutveckla våra nuvarande medarbetare. Vi ser att personliga egenskaper är lika viktigt som formell utbildning. Egenskaper som uppskattas är entreprenörskap, idérikedom samt att ha förmågan att inspirera. Vi söker de personer som kan fånga allmänhetens önskemål och genom kontakter och kunskap om arrangörskap utveckla studiecirklar och arrangemang med kunniga ledare och förväntansfulla deltagare.

Inom SV arbetar verksamhetsutvecklare, verksamhetschefer, assistenter och cirkelledare, men det finns även administrativa arbeten och supporttjänster. Förutom anställd personal har varje avdelning en styrelse med ideellt engagerade förtroendevalda.

SVs verksamhet ska bidra till ett mer demokratiskt, humant och ekologiskt hållbart samhälle. Kunniga och aktiva medborgare är grunden för ett demokratiskt och hållbart samhälle. SV medverkar till att skapa de mötesplatser och det utbyte av kunskap som bidrar till detta samhälle. Vi ger människor möjligheter – både deltagare och medarbetare. Många av SVs anställda brinner för sina jobb och har ett engagemang i att hjälpa andra att förverkliga sina drömmar, arrangera evenemang och vara den som ser till att idéer om studiecirklar blir verklighet.

Vill du börja arbeta hos oss?

För att se lediga tjänster inom SV klickar du på rubriken "Lediga jobb" på sidans meny. Du är även välkommen att skicka in en allmän ansökan där du berättar vem du är, vad du har för meriter, vilket typ av jobb du är intresserad av samt på vilken ort du vill arbeta. Ansökan skickar du till den länsavdelning där du är intresserad av att arbeta. Kontaktuppgifter till samtliga avdelningar hittar du på deras respektive hemsida som du hittar här.

Bli cirkelledare

Söker du arbete som cirkelledare ansöker du genom att klicka på "Bli Cirkelledare" på sidans meny.

Lediga platser