Tillbaka

Studieförbunden ljudlägger Sverige

Nu passar vi på att göra Sverige till vårt festivalområde. Världens största musikfestival på fler än 300 scener i landet 5-11 oktober. Hörs vi nära dig?

Det svenska musikundret byggdes inte på en dag. Studieförbundens musikverksamhet pågår varje dag, varje vecka. Vi stöttar och underhåller orkestrar, band, körer, replokaler, musikcirklar och skapar en mängd speltillfällen på egna och andras scener. Tio studieförbund som år efter år stämmer in & av, står för fiolerna, kånkar förstärkare, meckar syntar och riggar spelmansstämma. När vi nu ändå håller på vill vi slå världsrekord som arrangörer av Världens största musikfestival! Från norr till söder och ända fram till inräkningen 5 oktober drar vi sladdar, repar, stämmer instrument och pyntar festivalscener där mängder av band, artister, körer och dj:s kommer bidra till att göra gemensamt musikfestrekord.

Från Malmberget till Malmö… Festivalen pågår i hela landet, på fler än 300 scener, en vecka den 5-11 oktober och är till för alla genrer och alla åldrar.

Välkommen att delta på, bakom eller framför scenen.