Tillbaka

Premiär - på fredag möter vi pendlare i Nybro!

För första gånger så ger sig personalen på Studieförbundet Vuxenskolan ut på pendlarkampanj. På fredag delar vi ut höstens rykande färska kursprogram på tågstationen i Nybro! En ny spännande höst väntar Nybrobor som vill utveckla ett nytt eller gammalt intresse.

 

Det är premiär för kurserna i Ta kontroll över dina foton, Mjölksyrejäsning, Navigation - skepparexamen, Lantbruksväder, Kurs för fårägare, Läs och res Gränslandet mellan Skottland och England samt Energirådgivning för husägare.

 

Dessutom återkommer en hel del favoriter hos Nybroborna, som t ex keramik och oljemålning i Pukeberg, en rad kurser inom data och telefoni, fönsterrenovering och foto. Totalt erbjuder vi inte mindre än 65 olika arrangemang för allmänheten i höst!

 

Höstens LunchScener i Pukeberg inleds med ett samtal inför valet med Christina Davidson och Mikael Svanström. Samtalet leds av kyrkoherde Lars Ström.

 

Se hela programmet här: https://www.sv.se/globalassets/sv-kalmar/studieprogram/hosten-18/studieprogram-kent-ht18-webbjuli.pdf

 

Kom gärna förbi under vår pendlarkampanj:

Fredag den 24 augusti kl 7.00-9.15

Stationsområdet Nybro

Vi bjuder på kaffe, äpple och kursprogram!

 

Med vänliga hälsningar, 


Karina Helmersson
Verksamhetsutvecklare / Kommunikatör