Ge bort en härlig kurs!

Ge bort en kurs!

Vi har något för alla smaker! Som en bonus är leveranstiden inte längre än den tid  det tar dig att välja kurs. Så här enkelt är det:

  1. Välj en kurs i katalogen på hemsidan och klicka på anmäl.
  2. Fyll i information om deltagaren, plus informationen om dig som ger bort kursen.
  3. Klart!

Om det ska bli en överraskning för mottagaren kan du fylla i din egen e-postadress i fältet för kursdeltagarens e-post, så kommer bekräftelsen till givaren istället. Då kommer vi senare att be mottagaren ändra till sin egen mailadress.

 

Jag vet inte vad mottagaren gillar! Kan inte hen få välja kurs själv istället?

Såklart kan mottagaren få välja kurs själv! Då gör du istället så här:

  1. Berätta den goda nyheten för mottagaren eller gör ett eget presentkort.
  2. Låt mottagaren se vår kurskatalog online och anmäla sig där. Då kan mottagaren själv fylla i dig som betalare av kursen.
  3. Klart!

 

Jag kan inte mottagarens personnummer. Vad gör jag då?

Så länge du vet mottagaren namn, adress och gärna e-postadress så kan vi reservera en plats. Ring eller maila oss och berätta vilken kurs det gäller samt vem som ska gå den. När mottagaren fått presentbeskedet av dig kan hen själv anmäla sitt personnummer till oss.  Du når oss på lundabygden@sv.se eller på telefonnummer 046-211 70 80.

 

Vad gäller för avbokning? Och för pandemin?

Våra avbokningsregler hittar du här. Det är samma regler oavsett om det är givaren eller mottagaren som väljer kurs.

När det gäller pandemin så vet vi tyvärr inte hur det kommer bli framöver med smittspridning och restriktioner. Om det behövs så kan en del kurser göras om till onlinekurser och en del kurser kan genomföras utomhus. Tyvärr kan det också hända att vi behöver ställa in någon kurs eller ändra datum.

Om det kommer nya restriktioner så meddelar vi de anmälda vad som gäller för varje kurs. Deltagarna kommer i så fall få möjlighet att avboka eller boka om sin kurs.