Plats för hållbarhet

Studieförbundet Vuxenskolan har under många år haft verksamhet kring hållbarhet, speciellt kring jordbruket med vår grundorganisation LRF. 

AKTUELLA SATSNINGAR

Hållbara tillsammans bild på flyer crop.jpg

Hållbara tillsammans
- En studiecirkel för dig som vill göra världen bättre - tillsammans!

Hur hållbart lever du egentligen? Har du någonsin funderat över det eller är det kanske något du funderar över varje dag? Här får du och dina vänner chansen att lära er mer om klimatet med hjälp av vårt material Hållbara tillsammans.

Faktum är att vi svenskar förhåller oss på väldigt skilda sätt till frågan. Och oavsett ditt svar så är det så att vi svenskar lever som om det fanns 4,2 planeter att tillgå, alltså långt över våra egentliga tillgångar.

Skulle du vilja prova att tänka mer hållbart tillsammans med andra? Studieförbundet Vuxenskolan, tillsammans med Spilloteket, erbjuder studiecirkeln Hållbara tillsammans där du och din grupp lär er mer om klimatet och hur ni kan agera för förändring kring er. Varje tillfälle har en tydlig form och rymmer både fakta och diskussion och övningarna är kreativa och roliga. Glädjen och det hoppfulla har en central plats och målet är att fler ska våga börja agera mer hållbart, just utifrån den plats man befinner sig på.

Hållbara tillsammans passar alla grupper på minst tre personer som vill lära sig någonting nytt.

KONTAKT
Vill ni arrangera en kurs inom Hållbara tillsammans. Kontakta verksamhetsutvecklare Kim Moborger, kim.moberger@sv.se