Tillbaka

Digital cirkelledarutbildning

Bästa cirkelledare - varmt välkommen att deltaga i vår Digitala Cirkelledarutbildning!

Att delta i en cirkelledarutbildning ger dig grundläggande kunskaper kring folkbildningen och folkbildningens pedagogik. Det ger dig också en ökad förståelse för rollen och din betydelse som cirkelledare.
Men framförallt ger det dig möjligheten att få möta andra cirkelledare i ett forum inom vilket du också kan diskutera med våra erfarna utbildare.

Under våren erbjuder vi vår digitala cirkelledarutbildning vid flera tillfällen.
Under fliken "anmälan" hittar du de datum som utbildningen erbjuds.
Dessa kommer att fyllas på efter hand.

 

Hur går det till? 

Steg 1.

Inför det digitala utbildningstillfället du anmäler dig till genomför du en förberedelseutbildning som du hittar här: https://www.learnify.se/l/show.html#att/zv4Vq?pageKey=zv4Vq

 

Steg 2.

När du har gått föreberedesleutbildningen är det dags för utbildningen tillsammans med andra cirkelledare under ledning av en av våra duktiga utbildare. Under detta möte kommer fokus att ligga på erfarenhetsutbyte och samtal kring de utmaningar och glädjeämnen du som cirkelledare möter.
Läs mer om utbildningen under fliken "Cirkelledarutbildning grund"


Utrustning

Den utrustning du kommer att behöva är en dator/ surfplatta med fungerande internet-uppkoppling med ljud och bild. Inför kursstarten får du ett mail med en länk du går in på för att komma till utbildningen.


Varmt välkommen med din anmälan!

Utbildningen är kostnadsfri.