Kulturfabriken

Kulturfabriken är ett kulturhus som tillhör Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö. Vi finns till för dig som vill göra musik och dans tillsammans med andra och här finns bl.a. replokaler, danssalar, studio, proddrum och DJ utrustning.

Läs mer på kulturfabriken.org

Kulturfabriken erbjuder

Studion

Vår studio har funnits sedan 2018 och består av ett kontrollrum och ett inspelningsrum. Studion är utrustad med en Mac-dator och programmen Logic Pro x, Protools, Reaper 64 och Cuebase 10 samt Plug in:s från Waves och Native Instruments. Här finns även dynamiska och kondensator mikrofoner, akustiskt piano, komplett trumset m.m.

LÄS MER OM STUDION

Band

Om ditt band har en studiecirkel hos oss får ni ta del av vårt nätverk och våra resurser och kan erbjuda: replokaler, livespelningar, inspelning, kostnadsersättningar, marknadsföring mm

LÄS MER

DJ-utrustning

På Kulturfabriken finns två DJ sets-ups som är till för att du ska få chans att utvecklas som DJ utan att själv behöva köpa in dyr DJ-utrustning. Utrustningen är två kompletta allt-i-ett bord: Pioneer XDJ XZ & Pioneer DDJ-400

LÄS MER OM DJ-UTRUSTNING

Dans

På Kulturfabriken finns två danssalar. Danssalarna är utrustade med sviktat golv, speglar och musikanläggning. Salarna används till dans inom en stor bredd av genres, till exempel streetdance, K-pop, Capoeira, HipHop och linedance.

LÄS MER

Föreningar

Är ni en förening med musik- eller dansverksamhet kan ni samarbeta med oss! Vi kan även hjälpa er att starta upp en ny förening. Ni får då tillgång till vårt nätverk och våra resurser. Vi kan bland annat erbjuda: lokaler, kostnadsersättningar, utbildningar mm.

LÄS MER