Välkommen till SV Norrbotten

Kurser & föreläsningar

Välkommen tillbaka!

Vi på Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten önskar er varmt välkommen tillbaka efter sommarledigheter och varma sommardagar!

Nu går vi in i den vackra sensommaren och hösten med alla vackra färger och en känsla för ny energi och ny uppstart. Vi vill börja det här inlägget med den glädjande nyheten om att vi äntligen kan starta fysisk verksamhet igen! Som vi har längtat.
Vi kan nu anordna fysiska träffar och öppnar upp våra lokaler i enlighet med myndigheters regler och rekommendationer.

Detta året har vi tillsammans lärt oss massor om digital verksamhet. Det tror vi att vi kommer att ha nytta av även framöver! Så hör gärna av er om ni vill starta antingen digitala eller fysiska cirklar. Eller kanske vill ni kombinera de olika formerna och ha delar av era cirklar digitala? Oavsett vilken form ni vill ha på verksamheten så ser vi fram emot att höra från er!

Nya kurser

 • Tenntrådsbroderi

  Ort Pajala
  Pris 675 Kr
  Start 2021-11-15
  Läs mer
 • Halloweenpyssel

  Ort Kiruna
  Pris 0 Kr
  Start 2021-11-04
  Läs mer
 • Skogsägare för nybörjare

  Ort Boden
  Pris 500 Kr
  Start 2021-11-09
  Läs mer
 • Motorsågskörkort nivå A+B

  Ort Boden
  Pris 5350 Kr
  Start 2021-11-11
  Läs mer

Starta studiecirkel

Ditt intresse kan bli en studiecirkel hos oss! Har du exempelvis deltagare, en ledare och ett ämne som passar bra, så hjälper vi gärna till. Genom oss får ni hjälp med bland annat lokaler, studiematerial och kopiering. Dessutom är alla som deltar eller är ledare i verksamhet hos oss försäkrade. Gå gärna in på länken här nedanför och läs mer om hur det går till att starta en studiecirkel!

Läs mer om att starta studiecirkel

Föreningsutveckling

Vi vet att engagemang är avgörande för lokal utveckling. Därför har vi gjort till vår uppgift att inspirera, skapa verktyg och stödfunktioner som ökar möjligheterna att förverkliga idéer och drömmar. Använd vår kompetens, vårt nätverk, vår lokala närvaro och goda lokalkännedom till att göra ert föreningsarbete roligare, effektivare och mer framgångsrikt. SV Norrbotten har lång erfarenhet av folkbildning och kan anpassa och utveckla utbildningar efter din förenings behov.

Läs mer om föreningsutveckling

Min Säkerhet

Min Säkerhet genomför säkerhetsutbildningar för personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). Kurserna är anpassade för målgruppen och skapar en ökad trygghet och egenmakt. Kurserna tar upp olika typer av risker som man kan råka ut för i vardagen och hur man hanterar dessa. Alla har rätt till ett livslångt lärande anser vi. Det spelar ingen roll vilken bakgrund man har.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG

Stöd och Matchning

Stöd och Matchning är Arbetsförmedlingens program för dig som är arbetssökande och i behov av stöd och hjälp för att snabbare nå målet – få ett arbete eller börja studera. Vi har genom åren skaffat oss en stor verktygslåda med aktiviteter just för att få fram människors inneboende resurser. Vår individuella matchning uppnår goda resultat, vi hjälper dig framgångsrikt vidare mot målet - ett arbete eller studier.

Läs mer om Stöd och Matching

Viktig information!

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer bedriver nu verksamhet med fysiska träffar.
Du som ännu inte vaccinerat dig mot covid‑19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Det gäller även om du bara tagit första dosen.
- Undvik nära kontakter med personer i riskgrupp.
- Håll avstånd.
- Stanna hemma när du är sjuk.

Vi fortsätter med digital verksamhet.
Digitala arrangemang är en viktig del i vår utveckling som studieförbund.
Även när vi nu öppnat upp för fysiska träffar kommer vi fortsätta utveckla den digitala biten av vår verksamhet.

Vi fortsätter att hjälpas åt att minska spridningen!