Välkommen till SV Norrbotten

Kurser & föreläsningar

Viktig information!

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och har med detta beslutat att inte bedriva verksamhet med fysiska träffar.
Detta gäller även verksamhet i samverkan med föreningar och kamratgrupper.

Vi ställer inte in men ställer om till digital verksamhet.
Du som är cirkelledare och är nyfiken på hur du kan genomföra din kurs digitalt, kontakta din verksamhetsutvecklare för mer information.

Samtliga våra kontor är stängda för besök, vår personal arbetar hemifrån. Ni kan kontakta oss via e-post och telefon.
Nu hjälps vi åt att minska spridningen!

Nya kurser

 • Lokal och regional utveckling i Norrbotten

  Ort Distans
  Pris 0 Kr
  Start 2021-05-18
  Läs mer
 • Såga med solosåg

  Ort Boden
  Pris 300 Kr
  Start 2021-06-08
  Läs mer
 • Timringskurs - grundkurs

  Ort Luleå
  Pris 2500 Kr
  Start 2021-05-22
  Läs mer
 • Sommarvirka en popcorn-party väggbonad

  Ort Distans
  Pris 200 Kr
  Start 2021-06-10
  Läs mer

Trädgårdssommar med Jeanette!

Ta chansen att följa trädgårdspedagogen Jeanettes trädgård under en hel sommarsäsong!

Passa på att fråga henne om alla dina trädgårdsfunderingar, häng med på miniworkshops där du gör egna produkter från växter, grönsaker och örter samt surra med andra trädgårdsintresserade!

läs med och anmäl dig här

Välkommen på digitalt fika/öppet hus hos SV Norrbotten!

Träffa oss som jobbar på SV Boden!

Vi kommer bland annat presentera oss och vår verksamhet samt ge information om kommande föreläsningar och kurser. Du kommer även få information om cirkelledarutbildning och hur vi på SV kan hjälpa just din förening. Vi ses den 21 maj!

Varmt välkomna!

läs mer och anmäl dig här

Delta i hjärteprojektet tröstemöss/djur!

Nu har du möjlighet att göra skillnad för barn som kommer i kontakt med det svenska sjukhussystemet och behöver extra tröst! Tröstemöss/djur är ett hjärteprojekt grundat av Mette Martensen Kjelgaard i Danmark, och nu kan du delta i projektet med Åsa i Haparanda.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Starta studiecirkel

Ditt intresse kan bli en studiecirkel hos oss! Har du exempelvis deltagare, en ledare och ett ämne som passar bra, så hjälper vi gärna till. Genom oss får ni hjälp med bland annat lokaler, studiematerial och kopiering. Dessutom är alla som deltar eller är ledare i verksamhet hos oss försäkrade. Gå gärna in på länken här nedanför och läs mer om hur det går till att starta en studiecirkel!

Läs mer om att starta studiecirkel

Föreningsutveckling

Vi vet att engagemang är avgörande för lokal utveckling. Därför har vi gjort till vår uppgift att inspirera, skapa verktyg och stödfunktioner som ökar möjligheterna att förverkliga idéer och drömmar. Använd vår kompetens, vårt nätverk, vår lokala närvaro och goda lokalkännedom till att göra ert föreningsarbete roligare, effektivare och mer framgångsrikt. SV Norrbotten har lång erfarenhet av folkbildning och kan anpassa och utveckla utbildningar efter din förenings behov.

Läs mer om föreningsutveckling

Min Säkerhet

Min Säkerhet genomför säkerhetsutbildningar för personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF). Kurserna är anpassade för målgruppen och skapar en ökad trygghet och egenmakt. Kurserna tar upp olika typer av risker som man kan råka ut för i vardagen och hur man hanterar dessa. Alla har rätt till ett livslångt lärande anser vi. Det spelar ingen roll vilken bakgrund man har.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG

Stöd och Matchning

Stöd och Matchning är Arbetsförmedlingens program för dig som är arbetssökande och i behov av stöd och hjälp för att snabbare nå målet – få ett arbete eller börja studera. Vi har genom åren skaffat oss en stor verktygslåda med aktiviteter just för att få fram människors inneboende resurser. Vår individuella matchning uppnår goda resultat, vi hjälper dig framgångsrikt vidare mot målet - ett arbete eller studier.

Läs mer om Stöd och Matching