Välkommen till SV Norrbotten

Kurser & föreläsningar

 • Vi är Studieförbundet Vuxenskolan

  Vi vill stolt presentera denna fina film som beskriver vilka vi på Studieförbundet Vuxenskolan är och vad vi brinner för! Med på filmen är två av våra medarbetare från Luleå och Kiruna.

Aktuellt i Norrbotten

 • Bugg fortsättningskurs

  Ort Jokkmokk
  Pris 500 Kr
  Läs mer
 • Jägarexamen kvällskurs

  Ort Jokkmokk
  Pris 2395 Kr
  Start 2023-01-11
  Läs mer
 • Halloweenskoj för barn!

  Ort Piteå
  Pris 0 Kr
  Start 2022-10-31
  Läs mer
 • Föreläsning - Kan motion verkligen minsta ångest och depression?

  Ort Distans
  Pris 0 Kr
  Start 2022-10-12
  Läs mer

Starta studiecirkel

Ditt intresse kan bli en studiecirkel hos oss! Har du exempelvis deltagare, en ledare och ett ämne som passar bra, så hjälper vi gärna till. Genom oss får ni hjälp med bland annat lokaler, studiematerial och kopiering. Dessutom är alla som deltar eller är ledare i verksamhet hos oss försäkrade. Gå gärna in på länken här nedanför och läs mer om hur det går till att starta en studiecirkel!

Läs mer om att starta studiecirkel

Föreningsutveckling

Vi vet att engagemang är avgörande för lokal utveckling. Därför har vi gjort till vår uppgift att inspirera, skapa verktyg och stödfunktioner som ökar möjligheterna att förverkliga idéer och drömmar. Använd vår kompetens, vårt nätverk, vår lokala närvaro och goda lokalkännedom till att göra ert föreningsarbete roligare, effektivare och mer framgångsrikt. SV Norrbotten har lång erfarenhet av folkbildning och kan anpassa och utveckla utbildningar efter din förenings behov.

Läs mer om föreningsutveckling

Rusta och matcha

Rusta och matcha är Arbetsförmedlingens program för dig som är arbetssökande och i behov av stöd och hjälp för att snabbare nå målet – få ett arbete eller börja studera. Vi har genom åren skaffat oss en stor verktygslåda med aktiviteter just för att få fram människors inneboende resurser. Vår individuella matchning uppnår goda resultat, vi hjälper dig framgångsrikt vidare mot målet - ett arbete eller studier.

Läs mer om rusta och matcha

Vi fortsätter med digital verksamhet!

Digitala arrangemang är en viktig del i vår utveckling som studieförbund.
Även när vi nu öppnat upp för fysiska träffar kommer vi fortsätta utveckla den digitala biten av vår verksamhet.